Το χτένισμα της εβδομάδας (τουλάχιστον μέχρι τώρα)!

Το χτένισμα της εβδομάδας (τουλάχιστον μέχρι τώρα)! | tlife.gr

Η Taylor Swift αγαπά τα ρομαντικά πιασίματα και τις πλεξίδες κι ευτυχώς για εμάς έχει πάντα κάποιες υπέροχες ιδέες να μας δώσει! Πάρε για παράδειγμα αυτό το twist. Εμφανίστηκε με αυτό μόλις χθες στην πρεμιέρα της ταινίας Dr.Seuss’ ‘The Lorax’. Και μπορεί να είναι νωρίς ακόμη για να ισχυρίζομαι ότι μόλις εντόπισα το χτένισμα της εβδομάδας, ειδικά όταν την Κυριακή έχουμε και Όσκαρ, αλλά είναι πράγματι ένα red carpet look.

Τα μαλλιά εδώ έχουν χωριστεί σε τρία- τέσσερα μικρότερα μέρη τα οποία έχουν στριφογυριστεί και περαστεί από την αριστερή μεριά του κεφαλιού προς την δεξιά και αντίστοιχα.

Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Taylor εμφανίζεται με ευφάνταστα χτενίσματα στα μαλλιά. Να σου θυμίσω ότι ένα παρόμοιο look είχε κάνει στο λανσάρισμα του αρώματός της, του «Wonderstuck».

Μια από τις βασικές διαφορές που έχει αυτό το χτένισμα από το παραπάνω είναι ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με πλεξίδες. Και αν έχεις ένα ιδιαίτερο event να παρευρεθείς αυτή την εβδομάδα, ή αν απλώς πας κάπου για ποτό κι έχεις διάθεση να κάνεις κάτι διαφορετικό στα μαλλιά σου, κάνε κλικ εδώ. Σου έχουμε ένα hair styling παρόμοιο με αυτό της Taylor Swift (vol. 2)!

READ more