Top knot και κρίκοι: ο πιο sexy συνδυασμός που μας πάει μέχρι την άνοιξη!

Αυτή την περίοδο συμβαίνουν διάφορα πράγματα σε σχέση με την εμφάνισή μας που επηρεάζουν και την ψυχολογία μας: 1) το πρόσωπό μας είναι θαμπό και κουρασμένο, 2) τα μαλλιά μας φριζάρουν 3) ανυπομονούμε για την άνοιξη. Αν έχεις δύο στα τρία, και κατά προτίμηση το 2 και το 3, αυτό το άρθρο σε αφορά. Γιατί εδώ θα ενημερωθείς για ένα beauty combo που θα σε πάρει από το χέρι και θα σε πάει μέχρι την άνοιξη. Plus: θα ανανεώσει την διάθεσή σου, θα καταπολεμήσει ή, καλύτερα, θα καμουφλάρει τα φριζαρισμένα σου μαλλιά και θα σε κάνει να δείχνεις sexy! Yeap!

To beauty combo περιλαμβάνει ψηλά top knot και κρίκους και αυτό το θέμα παντρεύει την μόδα και την ομορφιά μαζί. Γιατί δεν αρκεί να πιάσεις ένα ψηλό ατημέλητο σινιόν, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να το σετάρεις με τα σωστά σκουλαρίκια που δεν είναι άλλα από τους χρυσούς κρίκους κάποιες φορές πιο μεγάλους και κάποιες άλλες μικρότερους.

Top knot+ κρίκοι: ποιες έχουν κάνει το sexy beauty combo

Θα μπω για λίγο στα χωράφια της μόδας και θα σου πω ότι οι κρίκοι δεν είναι ένα νέο trend. Από πέρυσι πολλές διάσημες άρχισαν να ανεβάζουν selfie επιδεικνύοντάς μας τους τέλειους κρίκους τους. Αυτό που έχει αλλάξει, όμως, είναι ότι εδώ και λίγο καιρό σετάρουν αυτό το fashion accessory με σινιόν. Παραπάνω, λοιπόν, βλέπουμε την Bella Hadid και παρακάτω την Hailey Baldwin, δύο από τα μεγαλύτερα it girls, με αυτό το χτένισμα. Αν και το υπάρχουν κάποιες διαφορές ως προς το ύψος, η υφή κινείται λίγο πολύ στην ίδια λογική του wet. Μια υφή που προσθέτει extra sexiness στο τελικό αποτέλεσμα!

Επίσης, πολύ πριν γίνει trend, το συγκεκριμένο beauty combo έγραφε το όνομα της JLO, τόσο που η τάση μπορεί να προήλθε κι από εκείνη! Αυτό που έχει προσθέσει τελευταία η JLO και μας αρέσει πολύ είναι τα curtain bangs της, ένα κούρεμα που έγινε τεράστια τάση προς τα τέλη της περασμένης χρονιάς. Αν έχεις, λοιπόν, curtain bangs υπάρχει ένας ακόμη παραπάνω λόγος να δοκιμάσεις αυτό το look!

H Joan Smalls είναι από τις αγαπημένες μας και έχει υιοθετήσει αυτό το combo πολύ πετυχημένα. Αν αντιγράψεις το look φρόντισε να τονίσεις τα φρύδια σου με μολύβι ή σκιά και έπειτα να τα χτενίσεις ανοδικά. Αυτό σε συνδυασμό με το πόσο σφιχτό θα είναι το top knot σου θα δώσει ανοδικότητα στα χαρακτηριστικά σου και θα σε κάνει να δείχνεις πιο ξεκούραστη.

Αν πάλι δεν θέλεις να κάνεις μακιγιάζ, αυτό το combo είναι ότι πρέπει. Τα πιασμένα μαλλιά θα σου δώσουν ξεκούραστη όψη ενώ οι αντανακλάσεις που δημιουργούν οι χρυσοί κρίκοι θα δανείσουν μια ζεστή λάμψη στο πρόσωπό σου. Η Kaia Gerber και η Rosie Huntington-Whiteley εδώ μας δίνουν την τέλεια ιδέα για ένα Saturday brunch με τις φίλες μας. Αν πάλι, στο πρόσωπό σου έχεις κάποιες ατέλειες, μια BB και λίγο ρουζ θα ήταν απαραίτητα. Γιατί με τον ίδιο τρόπο που οι κρίκοι δανείζουν λάμψη στο πρόσωπό σου, με τον ίδιο τρόπο συγκεντρώνουν και όλη την προσοχή γύρω από αυτό.

Hoops! I did it again!

Για να είναι ολοκληρωμένο αυτό το άρθρο αποφάσισα να μπω για τα καλά σε fashion χωράφια και ζήτησα από την Σοφία Σούζα να μας προτείνει μερικούς ωραίους τέτοιους κρίκους. Γιατί εμείς, τα ορκισμένα beauty junkies, από αύριο θα κυκλοφορούμε έτσι!

1.Jennifer Fisher, €413, net-a-porter

2.Marks & Spencer, €9.50

3.Η&Μ, €9.99

4.Mango, €5.99

5.J Crew, €65.00

6.Jools, €119.00

7.Juicy Couture, €50.38

8.Mango, €7.99

9.Marks & Spencer, €11.50

10.J Crew, €65.00

 

Read More

And More