Τρεις stylish τρόποι να φορέσεις τα τσιμπιδάκια που έχεις στα μαλλιά σου!

Τα αξεσουάρ μαλλιών βρίσκονται παντού το τελευταίο διάστημα και ειδικά οι μπαρέτες και οτιδήποτε με πέρλα. Το συγκεκριμένο beauty look το απογείωσε η Ashley Graham μια εβδομάδα περίπου πριν στο Met Gala. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι για να υιοθετήσεις αυτό το look θα πρέπει πρώτα να εντοπίσεις τα συγκεκριμένα hair accessories. Αυτό ή να φερθείς έξυπνα και να το κάνεις με ότι ήδη έχεις, δηλαδή αυτά τα τσιμπιδάκια που αν ψάξεις στο βάθος της τσάντας σου θα τα βρεις ανά δεκάδες!

Ξεσηκώσαμε τρεις ιδέες από το pinterst που θα σου δώσουν στιλ χωρίς να ξοδέψεις τα χρήματά σου!

Φόρεσε πολλά τσιμπιδάκια στο πλάι οριζόντια και κάθετα σαν να σχηματίζεις τρίλιζα! Επίλεξε μάλιστα τσιμπιδάκια που κάνουν χρωματικό contrast με τα μαλλιά σου. Μαύρα αν είσαι ξανθιά και χρυσά αν έχεις σκούρα μαλλιά.

Τοποθέτησε τα τσιμπιδάκια σε στοίχιση στο πλάι των μαλλιών σου από τη μια και από την άλλη μεριά της χωρίστρας. Γι’αυτό το look προτίμησε την χωρίστρα στη μέση.

Σχημάτισε ένα σχήμα, τετράγωνο ή τρίγωνο, στο πίσω μέρος των μαλλιών σου. Το χτένισμά σου μπορεί να είναι ένα half up, δηλαδή μαλλιά μισά πιασμένα πάνω.

 

Read More

And More