Τρία nail trends που μας έδειξαν οι stars στα People’s Choice Awards! Ψήφισε το αγαπημένο σου!

Η μόδα και οι τάσεις διαμορφώνονται από δύο πλευρές: από τη μία είναι οι σχεδιαστές και όσα γίνονται στα backstage των fashion shows και από την άλλη είναι οι διάσημες που διαμορφώνουν τάση. Αν θες, όμως, την δική μου γνώμη, η πιο ισχυρή τάση που διαμορφώνεται ΤΩΡΑ είναι από τα it girls που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και αν θες να δεις τι είναι hot και τι είναι not θα πρέπει να εντοπίσεις δύο- τρία στιλάτα κορίτσια και να κάνεις ό,τι κάνουν! Μεγάλη συζήτηση και θα την αναλύσουμε άλλη φορά…

Στο προκείμενο: προχθές έγιναν τα People’s Choice Awards, χθες σου δείξαμε εδώ τα make up και μαλλιά που έπαιξαν και σήμερα σου έχουμε τα τρία nail trends που, επίσης, έπαιξαν. Δες και ψήφισε το αγαπημένο σου!

1. Μεταλλικά βερνίκια

/

H Sarah Bareilles παραπάνω και η Sarah Michelle Gellar παρακάτω (μπορεί να μην της ξέρεις και δεν πολυέχει σημασία) επέλεξαν βερνίκι σε μεταλλικό χρυσό. Μάλιστα, η πρώτη το σέταρε και με κόκκινο βερνίκι στον παράμεσο, συνδυάζοντας έτσι δύο τάσεις σε… ένα χέρι!
/

2. Σκούρο βερνίκι

Η Jennifer Hudson παραπάνω και η Jessica Alba παρακάτω κινήθηκαν ασφαλώς με πιο σκούρες αποχρώσεις. Βεβαίως, προτίμησαν να διαφοροποιηθούν ως προς την υφή. Της πρώτης τα νύχια ήταν glittery ενώ της δεύτερης μεταλλικά.

3. Σχεδόν λευκό

Το σχεδόν λευκό βερνίκι είναι πάντα μια ωραία επιλογή γιατί κάνει τα νύχια μας να δείχνουν καθαρά και περιποιημένα, ενώ αν έχεις πιο σκούρα επιδερμίδα δημιουργούν μια ενδιαφέρουσα αντίθεση!

Read More

And More