Τρία νέα προϊόντα για να έχεις κι εσύ παστέλ μαλλιά όπως οι διάσημες!

Τα παστέλ μαλλιά είναι ένα trend που βλέπουμε κάθε τόσο στα κεφάλια των διασήμων. Και φυσικά, οι ξένες celebs είναι αυτές που έχουν αποθεώσει το look όπως η Alexa Chung, η Katy Perry η οποία πρόσφατα έβαψε τα μαλλιά της σε αυτό το… μας-αρέσει-πολύ-πρασινοmint ή η Nicole Richie που επέλεξε το μοβ. Και από Ελληνίδες κατά καιρούς κάποιες το έχουν υποστηρίξει με πιο πρόσφατη στη μνήμη μας την Φαίη Σκορδά.

Και ναι, ξέρω πως εσύ που δεν είσαι διάσημη και πιθανότατα να δουλεύεις σε τράπεζα, θα βρεθείς χωρίς δουλειά αν πας μια μέρα στο γραφείο με φούξια τούφες. Αλλά να που οι εταιρίες καλλυντικών έχουν προνοήσει γι’αυτό και έχουν λανσάρει τα λεγόμενα hairchalks, παστέλ βαφές μαλλιών σε διάφορες μορφές οι οποίες φεύγουν είτε με το πρώτο είτε μετά από 3-4 λουσίματα.

Και σήμερα είναι Παρασκευή. Που σημαίνει αν το τολμήσεις σήμερα μέχρι την Δευτέρα θα έχεις επιστρέψει στο γραφείο σου σαν να μην έζησες ξέφρενα όλο το Σουκού!

Για να δεις τις διάσημες με τα παστέλ μαλλιά και τα προϊόντα που θα σου εξασφαλίσουν αυτό το αποτέλεσμα, κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo…

Read More

And More