Βαρέθηκες να πιάνεις τα μαλλιά σου συνέχεια το ίδιο; 8 τρόποι να αναβαθμίσεις το ponytail σου!

Αν δεν είσαι χολιγουντιανή star και αν δεν έχεις κάθε μέρα πάνω από το κεφάλι σου τον προσωπικό σου hair stylist τότε το πιθανότερο είναι να κινείσαι στο εξής μοτίβο: μαλλιά κάτω όταν τα έχεις φρεσκολουσμένα και μαλλιά πιασμένα σε απλή κοτσίδα όταν βρίσκεσαι στην δεύτερη μέρα λουσίματος.

Ας κάνουμε focus στο δεύτερο part: τα μαλλιά πάνω. Λοιπόν, δεν υπάρχει μόνο ένα ponytail και σε αυτό το post σου το αποδεικνύουμε με οκτώ ολόφρεσκους τρόπους- χτενίσματα. Γιατί τώρα; Γιατί το καλοκαίρι γύρισε και σε τόσο ψηλές θερμοκρασίες θα θέλεις να έχεις τα μαλλιά σου συνεχώς πιασμένα. Ιδού πώς…

Φτιάξε λαστιχάκι από τα μαλλιά σου!

Είναι ένα κλασικό κόλπο που, όμως, αν του δώσεις την προσοχή που του αξίζει θα αναβαθμίσεις αμέσως το ponytail σου. Πάρε μια αρκετά παχιά τούφα από την κάτω μεριά (κρυμμένη) του ponytail σου, κρέπαρέ την για να της δώσεις extra όγκο και αφού την στρώσεις γύρισέ την περιμετρικά της βάσης της κοτσίδας. Στερέωσε με τσιμπιδάκια κάθετα και ψέκασε με λακ για να λειάνεις και να σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα.

Βάλε λαστιχάκια κατά μήκος

Τοποθέτησε λαστιχάκια σφιχτά σε όλο το μήκος του ponytail σου και έπειτα τράβηξε τα μαλλιά στο ενδιάμεσο για να εξασφαλίσεις τον όγκο που βλέπεις εδώ. Βεβαίως, για να πετύχεις απόλυτα αυτό το rope-like ponytail καλό είναι να ψεκάσεις προηγουμένως με dry shampoo για να δώσεις όγκο (και στα μήκη) και τα μαλλιά σου να μην είναι φρεσκολουσμένα ώστε να είναι πιο εύπλαστα.

Άφησε τουφάκια στο πρόσωπό σου

Ένας άλλος τρόπος για μια διαφορετική κοτσίδα! Πιάσε τα μαλλιά σου είτε χαμηλά στον αυχένα είτε ψηλά στην κορυφή και άφησε τούφες να πέφτουν δεξιά και αριστερά στο πρόσωπό σου. Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα αποτέλεσμα πιο στιλιζαρισμένο μπορείς να τυλίξεις αυτές τις τούφες γύρω από μια πρέσα.

Πρόσθεσε μήκος

Οι πολύ μακριές κοτσίδες με χωρίστρα στη μέση, πολύ sleek υφή και αυτό το αποτέλεσμα που μας ταξιδεύει μέχρι την Ισπανία είναι ένας σοβαρός λόγος να αφήσω τα μαλλιά μου να μακρύνουν. Ή να βάλω hair extensions όπως εδώ η Lily Collins!

Άφησε… φαβορίτες!

Οι φύτρες και οι φαβορίτες της Jennifer Lopez είναι σχεδόν τόσο διάσημες όσο και η ίδια. Πιάσε ένα sleek ponytail τραβηγμένο προς τα πίσω με μια χωρίστρα στη μέση και έπειτα τράβηξε φύτρες τις οποίες θα τονίσεις περνώντας τις με κερί styling.

Sky high ponytail: καν΄την όσο πιο ψηλά γίνεται!

Ακόμη και το να παίξεις με το ύψος που κάνεις την κοτσίδα σου είναι αρκετό για να κάνεις κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό. Αν θέλεις, όμως, να κερδίσεις πόντους (γενικά αλλά και σε ύψος 😉 και να δημιουργήσεις αυτό το botox εφέ στα χαρακτηριστικά σου κάνε μια χωρίστρα πολύ ψηλά, στο κέντρο της κορυφής του κεφαλιού. Έπειτα, πέρασε με gel για wet look ή ψέκασε με γενναίες δόσεις λακ για να σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα και να έχεις αυτή την σχεδόν wet υφή.

“Πείραξε” το τελείωμα

Αφού κάνεις το ponytail σου με μια πρέσα τύλιξε την άκρη της κοτσίδας για να πάρει αυτή την ελαφριά κλίση που θα την κάνει να δείχνει είτε pin-up είτε ρομαντική ανάλογα και με το υπόλοιπο στιλ σου!

Παίξε με τις υφές

Χρησιμοποίησε το λαστιχάκι των μαλλιών σου ως εκείνη την… λεπτή διαχωριστική γραμμή που θα σε βοηθήσει να παίξεις με δύο διαφορετικές υφές. Sleek και ίσια μέχρι το ύψος των αυτιών, messy και σγουρά στο μήκος τους. Το αποτέλεσμα μας αρέσει πολύ και σίγουρα δεν είναι καθόλου βαρετό!

Read More

And More