Βρήκαμε πώς να απαλλαγείς από τις ενοχλητικές πανάδες σε τρία βήματα!

… Κι έρχεται μια μέρα που οι πανάδες εμφανίζονται στο πρόσωπό σου! Ακόμη και μια αρκεί για να σου χαλάσει την διάθεση. Και όσες έχουν ήδη πανάδες, ξέρουν καλά ότι δεν πρόκειται για μια εύκολη υπόθεση γιατί από την στιγμή που εμφανιστούν τους είναι πολύ δύσκολο να σε… εγκαταλείψουν!

Η τελευταία μας beauty ανακάλυψη λέγεται Lumiderm και πρόκειται για ένα σύστημα τριών προϊόντων με θεαματικά αποτελέσματα! Ας στο συστήσουμε, λοιπόν!

Lumiderm: τι είναι και πώς λειτουργεί!
Το Lumiderm αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα κατά των πανάδων με συνδυασμό τριών προϊόντων που αλληλοσυμπληρώνονται και ενισχύουν αμοιβαία το αποτέλεσμα.

Η καινοτομία και η αποτελεσματικότητά του Lumiderm οφείλονται:
– Στην επαναστατική τεχνολογία Πεπτιδίου σε συνδυασμό με την βιταμίνη C, βιταμίνη PP και Α- Αρβουτίνη.
– Στην απουσία υδροκινόνης
– Στην δυνατότητα χρήσης όλες τις εποχές του χρόνου. Ναι, ακόμη και το καλοκαίρι (!) όπου δεν συνίσταται η χρήση των περισσότερων λευκαντικών προϊόντων

Χάρη στην ειδικά μελετημένη σύνθεσή του εισχωρεί στα κύτταρα που παράγουν μελανίνη, επαναφέροντας τις φυσιολογικές τιμές μόνο στα κύτταρα εκείνα που δημιουργούν την υπερπαραγωγή μελανίνης.

Lumiderm: απαλλάξου σε τρία βήματα!

Βήμα 1: Lumiderm Skin Peel Gel

Βήμα 2: Lumiderm Whitening Cream

Βήμα 3: Lumiderm Suncare Cream SPF50

ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΕΤ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΝΑΔΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ €95.00. ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΣΤΟ WWW.LUMIDERM.GR

And More