Χτενίσου μόνη σου! 3 looks για την Πρωτοχρονιά και τις επόμενες μέρες από τον Δ. Σταματίου!

Hey girlzzz! Μόλις έφτασε εκείνη η τελευταία μέρα του χρόνου που θα αφήσουμε πίσω μας το 2013 και θα υποδεχτούμε την νέα χρονιά. Και λένε, πως ό,τι κάνεις όταν σε βρει ο νέος χρόνος, θα το κάνεις και τις υπόλοιπες 364 μέρες! Τι θα έλεγες, λοιπόν, να υποδεχόμασταν την νέα χρονιά με τα φανταστικότερα- φανταστικά μαλλιά που είχαμε ποτέ;

Πριν λίγες μέρες, εδώ στο Berenata’s World σου είχαμε δείξει ένα πολύ εύκολο και γρήγορο χτένισμα σε περίπτωση που δεν έχεις και πολύ χρόνο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς! Και σήμερα, ο αγαπημένος μας Δημήτρης Σταματίου (που κάνει πάντα τέλεια μαλλιά και του το λέμε συνέχεια!) μας δείχνει πώς να κάνουμε ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ τρία glamorous χτενίσματα για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και τα καλέσματα που θα ακολουθήσουν τις δύο επόμενες μέρες, έχοντας σαν βάση το hair look της πρώτης μέρας!

PS: Ακόμη και αν έχεις πάει κομμωτήριο κι έχεις κάνει στα μαλλιά σου εκείνο το υπέροχο sexy σπάσιμο που έχουν οι Άγγελοι της Victoria Secret, δες πώς μπορείς να διαμορφώσεις το χτένισμά σου τις επόμενες μέρες.

Να έχουμε όλες μια πολύ, πολύ όμορφη χρονιά σαν το χτένισμα του αποψινού ρεβεγιόν 🙂

Read More

And More