Υαλουρονικό οξύ: Σφριγηλή επιδερμίδα εδώ και τώρα!

Υαολουρονικό οξύ: το έχεις ακούσει, το έχεις στο δέρμα σου και τώρα πια μπορείς να το ζητήσεις κι από το γιατρό σου! Είναι η πιο πρόσφατη τάση στην αισθητική προσώπου το οποίο δεν γεμίζει απλώς τις ρυτίδες αλλά ξαναδίνει τον όγκο και την σφριγηλότητα που μπορεί να έχουμε χάσει από αυστηρές δίαιτες, από γυμναστήρια, από το δύσκολο lifestyle της σύγχρονης καθημερινότητας.

Ρωτήσαμε την αισθητική γιατρό Έλενα Μπαλτζάκη η οποία μας έλυσε όλες τις απορίες μας!

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ;
Είναι συστατικό του δέρματος το οποίο, όμως, με το πέρασμα των χρόνων εκφυλίζεται με αποτέλεσμα το πρόσωπό μας να χάνει την σφριγηλή του όψη και να χαλαρώνει. Στο ιατρείο χρησιμοποιείται για να δώσει όλα αυτά τα χαμένα χαρακτηριστικά στο πρόσωπό μας, γεμίζοντας όχι μόνο τοπικά τις ρυτίδες αλλά και το συνολικό περίγραμμα του προσώπου.

Πόσο κοστίζει;
Κοστίζει 600 με 700 ευρώ.

Και ποια είναι η διάρκειά του;
Γύρω στους 18 μήνες και προσφέρει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα.

Μετά από 18 μήνες είναι απαραίτητο να το επαναλάβεις;
Συνήθως επαναλαμβάνεται και είναι σωστό να γίνει έτσι γιατί με αυτό τον τρόπο διατηρείς το αποτέλεσμα που είχες ήδη αποκτήσει πριν από 18 μήνες που το έκανες.

Από ποια ηλικία μπορείς να το κάνεις;
Από 40 και πάνω, ειδικότερα για γυναίκες που έχουν κάνει πολλές δίαιτες ή έχουν γυμναστεί πάρα πολύ. Το βασικότερο το οποίο επιτυγχάνει είναι όγκο στο πρόσωπο και σφρίγος και δεν έχει κανένα απολύτως μειονέκτημα αρκεί να γίνει με σωστή χρήση.

Της Αγγελικής Χριστοπούλου

And More