Yes! Βρήκαμε το πιο sexy χτένισμα ever!

Η εποχή που φαντάζεσαι τον εαυτό σου ξυπόλυτη στην άμμο με άμμο που τινάζεται καθώς παίζεις με τα μαλλιά σου σχεδόν έφτασε! Και όσο οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν τόσο οι διαθέσεις χαλαρώνουν μαζί με οτιδήποτε μπορεί να πλαισιώνει το look μας!

Κάποιες από εμάς παύουμε να φοράμε make up, άλλες ξεχνούν τα προϊόντα hair styling αλλά ΟΛΕΣ ΜΑΣ αναζητάμε εκείνο το στοιχείο που θα εκδηλώσει με το παραπάνω το χαλαρό μας mood. Ε, λοιπόν, το βρήκαμε!

Αυτό το boho sexy χτένισμα με τις δύο χαλαρές πλεξίδες θα γίνει το hot της επόμενης σεζόν (βλ. καλοκαίρι) αλλά εμείς το δοκιμάζουμε σήμερα κιόλας (ok, κάποιες από εμάς στο TLIFE το κάναμε από χθες!).

Close up και όλο το how to για να το πετύχεις!

photo: fashiongonerogue.com

Πώς μπορείς να αντιγράψεις αυτό το στιλ μαλλιών; Το κάναμε και στο λέμε!
1. Λούσε τα μαλλιά σου και στέγνωσέ τα μέχρι να φτάσουν στο σημείο να είναι νωπά.
2. Χώρισε τα μαλλιά σου σε τούφες (από 3-6 ανάλογα με τον όγκο τους) και τύλιξε την καθεμία γύρω από ένα ειδικό σίδερο για μπούκλες μεσαίου μεγέθους. Προσοχή: μην “ψήνεις” κάθε τούφα πολύ. Σκοπός είναι να αποκτήσουν τα μαλλιά ένα ελαφρύ σπάσιμο που να μην δείχνει στιλιζαρισμένο.
3. Αφού ολοκληρώσεις, με μια χοντρή βούρτσα χτένισε τα μαλλιά σου, γύρισε ανάποδα, πέρασε ανάμεσα τα δάχτυλά σου. Εν ολίγοις, κάνε οτιδήποτε ώστε να δείχνουν σχεδόν φριζαρισμένα.
4. Κάνε μια χωρίστρα στη μέση και χώρισε τα μαλλιά σου σε δύο μέρη (δεξιά και αριστερά της χωρίστρας).
5. Ξεκίνησε να πλέκεις δύο πλεξίδες ξεκινώντας περίπου από το ύψος του αυτιού. Πιάσε το τελείωμα τους με αόρατα λαστιχάκια. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιαισθητικό από δύο χοντρά κι επιβλητικά λαστιχάκια στο τελείωμα της πλεξίδας!
6. Χτύπησε τις πλεξίδες πάνω στους ώμους σου ώστε να γίνουν όσο πιο ατημέλητες.

Last chance info: Κοίταξε τον εαυτό σου στον καθρέφτη και κάνε τις απαραίτητες διορθώσεις. Ίσως χρειαστεί να ψεκάσεις λίγη λακ για να κάνεις το χτένισμα πιο σταθερό. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θυμήσου: όσο πιο ατημέλητο τόσο καλύτερα. Συνδύασέ το με ρούχα που έχουν boho αναφορές (κρόσια κλπ.) και είσαι έτοιμη να καταπλήξεις σήμερα!

Και μερικά ακόμη χτενίσματα με πλεξίδες για να εμπνευστείς περισσότερο!

Read More

And More