Hypnôse της Lancôme: η πιο διάσημη μάσκαρα στον κόσμο γιορτάζει τα 15 της χρόνια!

Αν ρωτήσεις μια beauty editor από πού να αγοράσεις μάσκαρα θα σου πει από την Lancôme. Και αν την ρωτήσεις ποια μάσκαρα να αγοράσεις, η απάντηση θα είναι λίγο- πολύ ίδια: Hypnôse της Lancôme.

Φυσικά, η απάντηση μου είναι ακριβώς η ίδια σε μια από τις συχνότερες ερωτήσεις που μου τίθενται καθημερινά και δεν είναι τυχαίο που η μάσκαρα αυτή η οποία δημιουργήθηκε το 2004 α) δεν έχει αλλάξει τίποτα στη σύνθεσή της (γιατί να αλλάξεις το τέλειο;) β) πωλείται κάθε 36 δευτερόλεπτα! Η πολυβραβευμένη αυτή μάσκαρα, που ανακάλυψες ίσως στο νεσεσέρ ή στο μπάνιο μιας φίλης, έγινε μέσα σε 15 χρόνια, ο καλύτερος σύμμαχος των γυναικών με μέσο όρο βαθμολογίας online 4,8/5 (lancome.com). Και εξακολουθεί να είναι τόσο καλή, που απλώς δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξει. Και κάτι ακόμη σημαντικό: αν την έχεις χρησιμοποιήσει έστω μια φορά ούτε εσύ την αλλάζεις!

Happy Birthday Hypnôse!

Η πιο διάσημη μάσκαρα στον κόσμο, η μάσκαρα που το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιείς κι εσύ, φέτος γίνεται 15 και το γιορτάζει με μια μοναδική καμπάνια- ωδή στην αυτοπεποίθηση. Την αυτοπεποίθηση που σου δίνει η Hypnôse!

 

 

Στην καμπάνια αυτή πρωταγωνιστούν οκτώ λαμπερές ambassadors και η δική μας πολύ αγαπημένη (ή/και… πολυαγαπημένη!) Lupita Nyong’O η οποία εμπνέει αυτοπεποίθηση σε κάθε της βήμα, με κάθε της βλέμμα, οπότε δικαίως ανήκει στις εμβληματικές μούσες της Hypnôse!

Παρακάτω, μπορείς να δεις σε πρώτη προβολή την Lupita Nyong’O να ποζάρει για την επετειακή καμπάνια των 15 χρόνων της Hypnôse και να σημειώσεις τα προϊόντα με τα οποία έγινε το μακιγιάζ της!

  • Hypnôse Drama mascara
  • Hypnôse palette Smokey Chic
  • Artliner 01 Black satin
  • Teint Idole shade 16
  • Blush subtil 541
  • L’ Absolu Rouge 367

 

Ανακάλυψε την θρυλική μάσκαρα που θα απογειώσει τις βλεφαρίδες σου στο www.sephora.gr!