Η Marion Cotillard στην πρώτη της καμπάνια για το Chanel No5!

Είναι η πρώτη φορά που η Marion Cotillard γίνεται μούσα για ένα άρωμα. Και όταν αυτό το άρωμα είναι το Chanel No5 ο ενθουσιασμός διπλασιάζεται! 

Ο Thomas du Pré de Saint Maur- CHANEL Head of Global Creative Resources Fragrance and Beauty- επέλεξε την Marion Cotillard ως νέα ambassador του οίκου, και τον Johan Renck ως σκηνοθέτη του διαφημιστικού φιλμ το οποίο ανυπομονούμε να δούμε το επόμενο διάστημα. “Η Marion ήταν μια προφανής επιλογή”, είπε ο Thomas du Pré de Saint Maur και συνέχισε πως η επιστροφή σε μια Γαλλίδα ηθοποιό σήμαινε και την επιστροφή στην γαλλική θηλυκότητα που είναι κάτι που και αγαπά και πρεσβεύει ο οίκος όλα αυτά τα χρόνια. 

Το πιο εντυπωσιακό, ωστόσο, είναι αυτό που είπαμε και παραπάνω, ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που η οσκαρική ηθοποιός γίνεται το πρόσωπο αρώματος: “Ένιωσα αμέσως μια σύνδεση με το Νο5 το οποίο, περισσότερο από ένα άρωμα. είναι ένα έργο τέχνης!”. 

Η Marion Cotillard, μόλις προστέθηκε στη λίστα με τις iconic ηθοποιούς που έχουν πρωταγωνιστήσει όλα αυτά τα χρόνια στις καμπάνιες για το No5, από την Marilyn Monroe το 1954 η οποία είχε κάνει την θρυλική δήλωση “Κοιμάμαι φορώντας μόνο μερικές σταγόνες Chanel No5”, μέχρι την Catherine Deneuve, την Carole Bouquet και τη Nicole Kidman.

Το θρυλικό φόρεμα της Marion Cotillard και μια γεύση από το φιλμ

Στο film θα δούμε την Marion Cotillard να μεταφέρεται στο φεγγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της, Jérémie Bélingard και να χορεύουν μαζί σε μια χορογραφία για την οποία η Γαλλίδα ηθοποιός έκανε επί πέντε μέρες εντατικά πρόβες. Ωστόσο, ένα πολύ εντυπωσιακό hint για το φιλμ που θα δούμε τις επόμενες μέρες είναι ότι η Marion Cotillard θα φοράει παραπέμπει σε ένα χρυσό, με sequins φόρεμα που φορούσε η ίδια η Gabrielle Chanel. “Είναι απλώς πολύτιμο”, όπως είπε και η ίδια. 

Ανυπομονούμε!

Read More

And More