Η Adele μας δείχνει για πρώτη φορά τα φυσικά σγουρά μαλλιά της!

Την στιγμή που όλοι συζητούν για το πόσο αγνώριστη είναι η Adele το τελευταίο διάστημα, εμείς δεν θα σταθούμε σε αυτό. Γιατί η απώλεια ή η μη απώλεια κιλών βείναι κάτι εντελώς προσωπικό που αγγίζει και άλλα πράγματα. Με δεδομένο, όμως, ότι εδώ είμαστε μια beauty στήλη, θα σταθούμε στα φυσικά σγουρά μαλλιά της τα οποία α) δεν είχαμε ιδέα ότι έχει β) μας έδειξε μόλις για πρώτη φορά στο instagram!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Thank you Queen for always making us all feel so loved through your art ♥️♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele) στις

Στην παραπάνω φωτό, η Adele ποζάρει κάτω από έναν πίνακα της Beyonce και έγραψε: “Ευχαριστούμε βασίλισσα που μας κάνεις να αισθανόμαστε πάντα έτσι μέσα από την τέχνη σου!”. Μάλιστα, σε αυτή την φωτό φοράει ένα παρόμοιο print με μισοφέγγαρο όπως και η Beyonce στην εικόνα. Αλλά ας επιστρέψουμε στα μαλλιά: η ίδια σε όλες τις red carpet εμφανίσεις της, και όχι μόνο συνήθιζε να πιάνει τα μαλλιά της είτε σε γαλλικό twist είτε να τα έχει καρέ. Αυτή είναι η πρώτη φορά που μας δείχνει τις φυσικές της μπούκλες οι οποίες, μάλιστα, σχολιάστηκαν και από πολλούς με comments όπως: “Gurl, λατρεύω τις μπούκλες σου!” ή “Αυτά τα μαλλιά είναι εξαιρετικά!”.

Το προηγούμενο διάστημα στο TikTok υπήρξε αυτό το trend όπου διάφορα κορίτσια ανακάλυπταν ότι έχουν σγουρά μαλλιά κάνοντας το πείραμα που θα δεις εδώ. Ίσως η Adele να έκανε το ίδιο! Και ίσως να μπεις κι εσύ στον πειρασμό να κάνεις το ίδιο πείραμα! Ή, μάλλον, για το δεύτερο είμαστε σίγουροι! Τσέκαρε, λοιπόν, εδώ!

 

Read More

And More