Site icon TLIFE

Η Adele μας δείχνει για πρώτη φορά τα φυσικά σγουρά μαλλιά της!

LOS ANGELES, CA, USA - FEBRUARY 12: Singer Adele wearing custom Givenchy Haute Couture by Riccardo Tisci and Lorraine Schwartz jewels attends the 59th Annual GRAMMY Awards held at Staples Center on February 12, 2017 in Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News) Pictured: Adele,Adele Laurie Blue Adkins MBE,Adele Adele Laurie Blue Adkins MBE Ref: SPL1442788 120217 NON-EXCLUSIVE Picture by: SplashNews.com Splash News and Pictures USA: +1 310-525-5808 London: +44 (0)20 8126 1009 Berlin: +49 175 3764 166 photodesk@splashnews.com World Rights

Την στιγμή που όλοι συζητούν για το πόσο αγνώριστη είναι η Adele το τελευταίο διάστημα, εμείς δεν θα σταθούμε σε αυτό. Γιατί η απώλεια ή η μη απώλεια κιλών βείναι κάτι εντελώς προσωπικό που αγγίζει και άλλα πράγματα. Με δεδομένο, όμως, ότι εδώ είμαστε μια beauty στήλη, θα σταθούμε στα φυσικά σγουρά μαλλιά της τα οποία α) δεν είχαμε ιδέα ότι έχει β) μας έδειξε μόλις για πρώτη φορά στο instagram!

 

Στην παραπάνω φωτό, η Adele ποζάρει κάτω από έναν πίνακα της Beyonce και έγραψε: “Ευχαριστούμε βασίλισσα που μας κάνεις να αισθανόμαστε πάντα έτσι μέσα από την τέχνη σου!”. Μάλιστα, σε αυτή την φωτό φοράει ένα παρόμοιο print με μισοφέγγαρο όπως και η Beyonce στην εικόνα. Αλλά ας επιστρέψουμε στα μαλλιά: η ίδια σε όλες τις red carpet εμφανίσεις της, και όχι μόνο συνήθιζε να πιάνει τα μαλλιά της είτε σε γαλλικό twist είτε να τα έχει καρέ. Αυτή είναι η πρώτη φορά που μας δείχνει τις φυσικές της μπούκλες οι οποίες, μάλιστα, σχολιάστηκαν και από πολλούς με comments όπως: “Gurl, λατρεύω τις μπούκλες σου!” ή “Αυτά τα μαλλιά είναι εξαιρετικά!”.

Το προηγούμενο διάστημα στο TikTok υπήρξε αυτό το trend όπου διάφορα κορίτσια ανακάλυπταν ότι έχουν σγουρά μαλλιά κάνοντας το πείραμα που θα δεις εδώ. Ίσως η Adele να έκανε το ίδιο! Και ίσως να μπεις κι εσύ στον πειρασμό να κάνεις το ίδιο πείραμα! Ή, μάλλον, για το δεύτερο είμαστε σίγουροι! Τσέκαρε, λοιπόν, εδώ!

 

© 2024 tlife.gr