Η αγαπημένη μάσκα ματιών της Kylie Jenner κοστίζει μόνο 4 ευρώ! Θα τη χρειαστείς για τις γιορτές!

Η Kylie Jenner έχει εκατομμύρια! Αλλά ευτυχώς για εμάς στο πρόσωπό της χρησιμοποιεί και πολύ οικονομικά προϊόντα, αρκεί αυτά να κάνουν δουλειά! Στο application/web που διατηρεί, λοιπόν, όπως και οι υπόλοιπες αδερφές Kardashian/Jenner μόλις ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο μας δείχνει τις αγαπημένες της sheet masks.

PAUSE: Sheet masks είναι οι εμποτισμένες μάσκες που έγιναν huge trend το 2016!

Ανάμεσα στις 5-6 sheet masks που έδειξε (και που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα) ήταν και μια που λατρέψαμε για πολλούς λόγους! Γιατί μπορούμε να την βρούμε εδώ πολύ εύκολα και γιατί κοστίζει λιγότερο από €3.90, ενώ αν την παραγγείλεις online η τιμή της πέφτει στα €1.17. Και επειδή το ξέρω πως σου άνοιξα την όρεξη, δες παρακάτω για ποια μάσκα σου μιλάω!


Είναι, λοιπόν, η Green Tea Eye Mask από τα Sephora και όπως μαρτυρά ο τίτλος του είναι εμποτισμένη με πράσινο τσάι που είναι αντιοξειδωτικό, ανακουφίζει και μειώνει τους μαύρους κύκλους. Και ένα tip που μπορείς να ακολουθήσεις για να σωθείς και από τα πρηξίματα, είναι να τις βάλεις προηγουμένως στο ψυγείο (λόγω ψύχους γίνεται αποσυμφόρυση).

Κι αν δεν είναι αυτή η μάσκα must have για τις γιορτές που θα βγαίνεις, θα ξενυχτάς και θα θες να είσαι συνεχώς φρέσκια, τότε… τι;

Read More

And More