Η αγορά της ημέρας: χρωματιστή σκιά! Κοστίζει ελάχιστα και σου αλλάζει όλο το look!

Τα τελευταία χρόνια το μακιγιάζ των ματιών μας είχαν περάσει σε δεύτερη μοίρα γιατί το βάρος δίνονταν κυρίως στα χείλη, αν όχι στην επιδερμίδα και μόνο. Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, έχουν συμβεί διάφορα. Διάφορα που μας επιβάλλουν να φοράμε μάσκα και διάφορα που μας δημιουργούν ανάγκη για χρώμα, ως εκείνο το στοιχείο που θα μας φτάσει τη διάθεση.

Λαμβάνοντας τα δύο παραπάνω υπόψιν μας, οι χρωματιστές σκιές οφείλουν να είναι η επόμενη μας αγορά! Παρακάτω συγκεντρώσαμε μακιγιάζ που στηρίζονται στις χρωματιστές σκιές αλλά και τις αντίστοιχες μονές σκιές με χρώμα που θα σε πείσουν να βάλεις αυτό το combo στη ζωή σου!

Bubblegum pink

Photo: @claudianeacsu

Το ροζ της τσιχλόφουσκας ως όνομα και μόνο μπορεί να σου φτιάξει την διάθεση. Σκέψου πόσο περισσότερο θα πετύχει τον στόχο του αν το δεις και στα μάτια σου! Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι ματ και μπορείς να την σβήσεις με καφέ σκιά στις εξωτερικές γωνίες και μια λεπτή μαύρη γραμμή σύρριζα στο κινητό βλέφαρο. Η σκιά Sushi Flower της MAC (€21.00) θα σε βοηθήσει να περάσεις από την θεωρία στην πράξη.

 

 

Red alert!

Photo: @dmv.makeupartistry

Αν κάποιος μας έλεγε να φορέσουμε κόκκινη σκιά στα μάτια η πρώτη μας αντίδραση θα ήταν όχι! Αλλά να που βλέποντας αυτό εδώ το μακιγιάζ μπαίνουμε σε πειρασμό. Σίγουρα δεν πρόκειται για ένα πρωινό look αλλά σίγουρα πρόκειται για ένα look που αν θέλεις να το κάνεις για να τραβήξεις τα βλέμματα, θα πετύχει το σκοπό του! Στο παραπάνω μακιγιάζ η makeup artist έχει ταμπονάρει με balm πάνω από τη σκιά για να εξασφαλίσει αυτό το glossy effect. Το πιο δύσκολο, ωστόσο, εδώ είναι να βρεις την τέλεια κόκκινη! Την βρήκαμε, λοιπόν, για σένα και πρόκειται για την Troubadour 19W-C, σκιά σε σκόνη λάμψης by Beauty is life (€15.44) από την Make Me Up. Bonus info: περιέχει από μόνη της λάμψη οπότε μπορείς να κάνεις skip το balm από πάνω!

Emerald green

Μια emerald green σκιά τοποθετημένη κατά μήκος του κινητού βλεφάρου και παχιά φρύδια, ανοδικά χτενισμένα είναι ένα υπέροχο combo που σου φτιάχνει την διάθεση και σου δίνει στιλ. Το μυστικό εδώ είναι να πάρεις ένα fluffy πινέλο και να κάνεις blending με γρήγορες κυκλικές κινήσεις μέχρι το χρώμα να σβήσει τέλεια μέσα στα μάτια σου. Η Holographic Loose Eyeshadow στην απόχρωση 150 Mermaid’s Stardust από την Erre Due (€15.00) είναι πολύ κοντά σε αυτό που βλέπεις εδώ.

Purple rain

Photo: @dmv.makeupartistry

Υπάρχει κάτι στην μοβ σκιά που την κάνει την πιο αγαπημένη μας χρωματιστή σκιά και θα την λατρέψεις ακόμη περισσότερο αν έχεις καστανά μάτια αφού όταν την απλώσεις στα μάτια σου θα δεις ότι το χρώμα τους θα μεταμορφωθεί σε μελί. Για έξτρα ένταση μπορείς να την κάνεις blending και με ένα καφέ μολύβι! Όσο για την τέλεια μοβ σκιά την εντοπίσαμε στην Radiant και πρόκειται για την Professional Eye Color Basic no 279 (€6.58) η οποία έχει τέλεια απόδοση χρώματος ενώ αν την απλώσεις με βρεγμένο πινελάκι θα έχεις ακόμη πιο βαθύ χρώμα.

Read More

And More