Η Alicia Keys, η βασίλισσα του skincare, συνεργάζεται με ένα πολύ οικονομικό brand και βγάζει τη δική της σειρά καλλυντικών!

Η Alicia Keys είναι από τις πιο αγαπημένες μας στον κόσμο της ομορφιάς. Και ξεκίνησε να είναι όταν 5-6 χρόνια πριν έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί χωρίς μακιγιάζ, μόνο με το σωστό skincare. Και αν έπρεπε να διαλέξουμε την πιο ενημερωμένη διάσημη σε σχέση με τις τάσεις της ομορφιάς, αυτή θα ήταν (μάντεψε!) η Alicia Keys!

Το να κάνει, λοιπόν, εκείνη το δικό της brand ομορφιάς ήταν κάτι παραπάνω από… καλοδεχούμενο. Ήταν κάτι για το οποίο ανυπομονούσαμε. Και η στιγμή έφτασε: η Alicia Keys συνεργάζεται με το E.L.F., μια πολύ οικονομική εταιρία καλλυντικών, και μαζί θα δημιουργήσουν μαζί μια σειρά ομορφιάς για την οποία γνωρίζουμε προς το παρών κάποια πολύ στοιχειώδη πράγματα. Όπως, ότι πρόκειται να δημιουργήσουν μια σειρά σε συνεργασία με δερματολόγους η οποία θα έχει cruelty- free προϊόντα που σκοπό έχουν να “δώσουν νέο νόημα στην ομορφιά δημιουργώντας μια beauty τελετουργία η οποία θα ακολουθείται καθημερινά!”.

Το μεγάλο λανσάρισμα πρόκειται να γίνει το 2021 και μέχρι τότε θα συλλέγουμε πληροφορίες!

 

 

Read More

And More