Η Ariana Grande άλλαξε τα μαλλιά της!

Η Αριάνα Γκράντε είναι εκείνο το κορίτσι που ξεκίνησε από το Disney Club ως φλογερή κοκκινομάλλα και είδε τις beauty μετοχές της να εκτοξεύονται στα ύψη όταν αποφάσισε να τα βάψει καστανά και να κάνει αυτό το signature ponytail της (δες εδώ την απίστευτη μεταμόρφωσή της)! Έκτοτε, η ίδια έχει στηρίξει μια ολόκληρη καριέρα πάνω σε αυτό!

Οι αλλαγές που κάνει δεν είναι ούτε πολλές, ούτε ακραίες, με δεδομένο ότι δεν θέλει και να ρισκάρει την καριέρα της και σε μια τέτοια καθόλου-ακραία αλλαγή προχώρησε λίγο πριν.


Το χρώμα της είναι πλέον ένα πιο γλυκό καστανό, δια χειρός Chris Appleton, και αποφάσισε να παίξει και με το χαρακτηριστικό ponytail της προσφέτοντας τρία cornrows: τα δύο από το ύψος του αυτιού και το ένα ακριβώς στο κέντρο.

Και παρά το γεγονός ότι αυτή την στιγμή η Ariana Grande βρίσκεται σε tour και το πρόγραμμά της είναι αρκετά πιεστικό, η ίδια φροντίζει να ενημερώνει τους fan της για μερικές βασικές αλλαγές που κάνει στην εμφάνισή της!


Εκτός από το ponytail στην αναβαθμισμένη εκδοχή του που βλέπεις παραπάνω, η Ariana Grande χαρακτηρίζεται και από το half up πιάσιμό της. Παρακάτω, σου δείχνουμε πώς να το κάνεις!

Read More

And More