Η Ariana Grande δεν έκοψε τα μαλλιά της γιατί χώρισε αλλά γι’αυτό!

Η Ariana Grande δεν έκοψε τα μαλλιά της γιατί χώρισε αλλά γι’αυτό! | tlife.gr

Στον όρο του heartbreak haircut εδώ στο TLIFE σε έχουμε μυήσει από πολύ νωρίς. Για την ακρίβεια από τότε που ο Johnny Depp χώρισε από την Vanessa Paradis. Σε γενικές γραμμές, λοιπόν, το heartbreak haircut είναι αυτή η αντανακλαστική και παρορμητική αντίδραση που έχουμε όταν χωρίζουμε και κλείνουμε ραντεβού στο κομμωτήριο για μια ριζική αλλαγή (λες και δεν μας έφτανε που αλλάζει όλη η ζωή μας!).

Η Ariana Grande, λοιπόν, χώρισε πρόσφατα από τον αρραβωνιαστικό της και την αμέσως επόμενη στιγμή την είδαμε να εμφανίζεται με αυτά τα μαλλιά. Φυσικά και πιστέψαμε ότι επρόκειτο για heartbreak haircut αλλά να που η ίδια μας διέψευσε αφού, απ’ότι φαίνεται, η ίδια έκοψε τα μαλλιά της όχι για προσωπικούς αλλά για επαγγελματικούς λόγους!

Αυτή την περίοδο η ίδια βρίσκεται στα γυρίσματα του νέου της video clip για το τραγούδι «Thank you, Next» και βάσει των όσων έχουν διαρρεύσει αλλά και όσω επιβεβαίωσε και η ίδια, σε αυτό το video clip θα δούμε σκηνές από τρεις διαφορετικές σειρές: Mean Girls, Legally Blonde και 13 Going On 30. Ένας follower της, λοιπόν, (ομολογουμένως πολύ έξυπνος!) εντόπισε στο instagram της τραγουδίστριας της ίδια να μιμείται τρεις διάσημες σκηνές από τις τρεις σειρές, μια εκ των οποίων την Jenna Rink όπου είχε και το ίδιο ακριβώς κούρεμα!

Ανυπομονούμε για την κυκλοφορία του video clip!

 

READ more