Η Ariana Grande επανέφερε ένα trend από τα 80’s! Και είμαστε υπερενθουσιασμένες!

Δεν μπορούμε να φανταστούμε την Ariana Grande χωρίς το ponytail της με τον ίδιο τρόπο που δεν μπορούμε να σκεφτούμε την Gwen Stefani χωρίς το κόκκινο κραγιόν της (μήπως έχεις δει πόσο αγνώριστη είναι χωρίς αυτό;). Όμως, χθες η Ariana αποφάσισε να πάει την κοτσίδα της ένα step παραπέρα και να υιοθετήσει ένα trend που λατρεύαμε στα 80’s.

Μαντεύεις;

Η Ariana Grande έκανε τοστιέρα στα μαλλιά της και εμφανίστηκε με αυτό στο event της MAC με αφορμή το δεύτερο λανσάρισμα του MAC Viva Glam που φέρει την υπογραφή της και πού μπορείς να δεις παρακάτω…


Τα crimped hair, όπως κάνουν καριέρα διεθνώς, έχει γίνει αγαπημένο χτένισμα της Ariana Grande με το οποίο είχε εμφανιστεί και στις αρχές του μήνα όταν είχε τραγουδήσει στο ABC σε ένα αφιέρωμα για την Whitney Houston.

Το πιο εντυπωσιακό, ωστόσο, απ’ όλα δεν είναι ότι η τοστιέρα στα μαλλιά επέστρεψε αλλά η επιρροή που ασκεί η ίδια στους fan της αφού μέσα σε πολύ λίγο άρχισαν να ποστάρουν και τις δικές τους photos με παρόμοια μαλλιά. Δες παρακάτω…

Πάντως, εμείς σου είχαμε μιλήσει για το trend της τοστιέρας εδώ και πολυυυυυυυυυ καιρό και αν θες να το κοπιάρεις κάνε κλικ εδώ για να δεις τον πολύ απλό τρόπο!

Read More

And More