Η Ariana Grande ετοιμάζει κάτι πανέξυπνο για το λανσάρισμα του νέου της αρώματος!

Τον Ιούλιο (που μοιάζει σαν χθες!) σου είχαμε γράψει εδώ ότι η Ariana Grande επρόκειτο να κυκλοφορήσει το νέο της άρωμα με το όνομα ARI. Και ο καιρός πέρασε και το άρωμα κυκλοφόρησε κι εδώ μπορείς να δεις την διαφήμισή του που είναι soooo cute!

Όμως, η Ariana Grande δεν θα έμενε μόνο εκεί! Για την ακρίβεια, με αφορμή το νέο της (και πρώτο της!) άρωμα ανακοίνωσε στο twitter της ότι αυτή την Κυριακή πρόκειται να δείξει στο κανάλι της στο youtube, δηλαδή εδώ, μια ταινία μικρού μήκους για το άρωμα αυτό με αφορμή εκείνη και τον Toulouse, το αγαπημένο της τσιουάουα μαζί και με κάποιες backstage σκηνές!

Πού είναι το πανέξυπνο σε όλο αυτό; Ότι όλο το επιπλέον υλικό θα μείνει στο youtube μόνο για μία και μόνο ημέρα, οπότε αν είσαι fan της Ariana Grande συ-ντο-νί-σου αύριο!

Και κάτι τελευταίο που βλέπουμε από τις photos που αποτελούν υλικό από την ταινία μικρού μήκους: η Ariana Grande πρόκειται να φοράει το χαρακτηριστικό half up ponytail της, δηλαδή αυτό το μισό πιάσιμο στα μαλλιά! Δες πώς να το κάνεις σωστά σε αυτό το βίντεο!

Read More

And More