Η Ariana Grande έβαψε τα μαλλιά της ένα χρώμα που δεν θα μαντέψεις!

Αν κάτι ξέρουμε για την Ariana Grande είναι ότι έχει signature beauty look. Σκέψου το: αν κλείσεις τα μάτια σου και σκεφτείς την Ariana Grande θα την σκεφτείς με μια πολύ μακριά καστανή αλογοουρά πιασμένη στην κορυφή του κεφαλιού.

Και παρά το γεγονός ότι τελευταία η ίδια πειραματίζεται αρκετά με την εμφάνισή της, με πιο… αγαπημένο πειραματισμό αυτόν που άφησε τα μαλλιά της φυσικά για το εξώφυλλο της Vogue, εμείς εξακολουθούμε να την έχουμε στο μυαλό μας έτσι.

Και αφού φρεσκάρισες τη μνήμη σου, ιδού η νέα αλλαγή που έκανε η ίδια στα μαλλιά της, αυτή την φορά σε συνάρτηση με το χρώμα!

Η Ariana Grande, λοιπόν, έκανε τα μαλλιά της λιλά για να τα σετάρει με τα ρούχα της και τα νύχια της. Και αν αυτό δεν είναι το τελειότερο matchy-matchy που είδαμε ποτέ, τότε… τι;

PS: με της καριέρα της να έχει εκτοξευθεί δεν ξέρουμε τι χρόνο θα έχει στην διάθεσή της για να βάφει τα μαλλιά της σε αυτό το χρώμα κάθε λίγο και λιγάκι. Αλλά ακόμη και αν επιτρέψει σύντομα στο καστανό της, ένα είναι σίγουρο: το signature ponytail της θα έρθει μαζί της!

 

Read More

And More