Η Ariana Grande μας δείχνει πώς θα πετύχουμε αυτό το eyeliner από το νέο video clip με την Lady Gaga!

Μόνο αν αποφάσισες να αποκοπείς από όλα τα social media τις προηγούμενες μέρες δεν θα γνωρίζεις πως η Ariana Grande και η Lady Gaga κυκλοφόρησαν μαζί τραγούδι και video clip με τίτλο “Rain on Me” το οποίο από ότι δείχνουν όλα θα γίνει το μεγαλύτερο hit του καλοκαιριού. Ωστόσο, πέρα από το ίδιο το τραγούδι, αυτό το video clip είχε και κάτι που κέντρισε αμέσως το beauty ενδιαφέρον μας: είχε ένα πολύ ενδιαφέρον φουτουριστικό μακιγιάζ και για τις δύο.

Πιο συγκεκριμένα, επρόκειτο για λευκό eyeliner το οποίο φορέθηκε με δύο διαφορετικούς τρόπους από τις δύο star: με λευκό περίγραμμα χωρίς γέμισμα για την Ariana Grande και με λευκό περίγραμμα και γέμισμα για την Lady Gaga. Στην πρώτη περίπτωση το credit για το μακιγιάζ πηγαίνει στον προσωπικό makeup artist της Ariana Grande, Michael Anthony ενώ στην δεύτερη περίπτωση στην Sarah Tanno, η οποία είναι η προσωπική makeup artist της Lady Gaga.

Ωστόσο, η Ariana Grande αποφάσισε να το πάει ένα βήμα παραπέρα και να δείξει σε stories της πώς μπορεί κανείς να πετύχει το δικό της μακιγιάζ. Και παρά το γεγονός ότι η ίδια δεν ανέφερε προϊόντα, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα μπορείς να το πετύχεις με οποιοδήποτε κρεμώδες ή σε μορφή gel eyliner.

 

Αν πάλι θέλεις κάτι ακόμη πιο extreme, η makeup artist της Lady Gaga δίνει το εξής tip: πριν το χρησιμοποιήσεις βρέξε το βουρτσάκι σου ώστε να εξασφαλίσεις αυτό το πλούσιο και γεμάτο αποτέλεσμα.

Η ερώτηση, όμως, και στις δύο περιπτώσεις είναι: θα το τολμήσεις;

 

Read More

And More