Η Ariana Grande με spacebuns στο ραντεβού της με τον Pete Davidson!

Η Ariana Grande κάνει μια καριέρα και μια δεύτερη, εντελώς ξεχωριστή κάνουν τα μαλλιά της και αυτό το χαρακτηριστικό ponytail που εναλλάσσεται με half up. Αλλά από τότε που κυκλοφόρησε το άλμπουμ της με τίτλο Sweetener, η Ariana εμφανίζεται ολοένα και λιγότερο συχνά με το signature hair look της.

Στο τελευταίο της ραντεβού με τον αρραβωνιαστικό της, Pete Davidson η ίδια έπιασε τα μαλλιά της σε space bun αλλά αυτό που δεν έλειπε (ευτυχώς!) από την εμφάνισή της ήταν το χαρακτηριστικό cat eyeliner της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο The Fader, η ίδια είχε πει για τα μαλλιά της: “Η κοτσίδα μου έχει επίσης εξελιχθεί μαζί μου, γεγονός για το οποίο είμαι πολύ περήφανη. Το παλιό pony; Δεν νομίζω ότι είμαι αυτό το κορίτσι πια! Αλλά το καινούργιο pony; Μου αρέσει πολύ αυτό το νέο κορίτσι! Είναι κάτι σαν ένας άγγελος της Victoria Secret χωρίς τα φτερά του. Παραμένει άγγελος της Victoria Secret ακόμη και όταν δεν φοράει φτερά, αλλά όταν τα φοράει λες: “Α, κατάλαβα! Είναι άγγελος!”.

View this post on Instagram

my fourth baby is born tomorrow night hby

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Πώς σου αρέσει περισσότερο η Ariana Grande; Με την κοτσίδα της ή χωρίς; Πάντως, από εκείνη είναι ξεκάθαρο το μήνυμα: θέλει να μας αρέσει, either way!

 

Read More

And More