Η Aveda γιορτάζει τη γιορτή της μητέρας!

Πριν την καθιέρωση των beauty gurus και των social media influencers, η μοναδική μας πηγή έμπνευσης για μυστικά ομορφιάς ήταν μία: η μητέρα μας. Φέτος, η Aveda τιμά όλες τις μητέρες και τις μητρικές φιγούρες της ζωής μας, οι οποίες ανάμεσα στους σπουδαίους τους ρόλους, έχουν αναλάβει κι εκείνον του «μέντορα ομορφιάς». Γιόρτασε κι εσύ μαζί μας και φρόντισε τη μητέρα σου, κάνοντας της δώρο προϊόντα υψηλής απόδοσης, vegan και crueltyfree για απαλά μαλλιά, υπέροχο δέρμα και αφύπνιση των αισθήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά Νutriplenish™ θα φροντίσει τα μαλλιά της να γίνουν πλούσια, ενυδατωμένα και απαλά χάρη στα συστατικά με Ωμέγα-5 και το έλαιο ροδιού, ενώ το Nutriplenish™ Leave-in Conditioner με 98% φυσικά συστατικά τα προστατεύει από τη θερμοκρασία των προϊόντων styling και τις ακτίνες UV.

Παράλληλα, η σειρά Cherry Almond Hair and Body care της Aveda θα χαρίσει λάμψη τόσο στα μαλλιά όσο και στο σώμα, ενώ το χαρακτηριστικό άρωμα λουλουδιών από 38 αγνά λουλούδια και βότανα θα αφυπνίσει τις αισθήσεις της. Η σειρά περιλαμβάνει επίσης και το νέο Cherry Almond Body Scrub, που περιέχει ένα μίγμα από απολεπιστικούς παράγοντες καρυδιού και μπαμπού, για απίστευτη αίσθηση απαλότητας στο δέρμα.

Όταν δωρίζεις ένα προϊόν Aveda, δίνεις συμβολικά και το δώρο της αγάπης και της φροντίδας. «Λούσε» τη μητέρα σου με αγάπη και γιόρτασε την αυθεντική influencer της ζωής σου, όχι μόνο στην παγκόσμια Γιορτή της Μητέρας, αλλά και κάθε μέρα!

 

Read More

And More