Η Barbara Pavlin στην έναρξη του Φεστιβάλ Βενετίας ήταν εκθαμβωτική! Με ποια προϊόντα έγινε το μακιγιάζ της!

Αν έχεις ξεμείνει από ιδέες αυτή την περίοδο και θέλεις να κάνεις κάπου focus για να αντλήσεις inspo για μακιγιάζ και μαλλιά, αυτό το… κάπου είναι το Φεστιβάλ Βενετίας. Και με τον οίκο Armani Beauty να είναι ο χορηγός του φετινού red carpet event είναι παραπάνω από δεδομένο ότι θα πάρεις μερικές υπέροχες ιδέες.

Πρώτη αγαπημένη μας εμφάνιση ήταν αυτή της Barbara Pavlin η οποία αφέθηκε στα χέρια της καλλιτεχνικής διευθύντριας μακιγιάζ του οίκου, Linda Cantello και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχη επιδερμίδα και smudged sexy eyes. Για να αντιγράψεις το look παρακάτω έχουμε όλα τα βήματα και προϊόντα.

Αρχικά, η Linda Cantello προετοίμασε την επιδερμίδα της με την ενυδατική Prima Glow-on moisturizing balm. Έπειτα, δημιούργησε τη βάση με το Power Fabric concealer, το αντίστοιχο foundation και το Neo Nude A-contour #20.

Για τα μάτια, χρησιμοποίησε το μολύβι Silk Eye Pencil #3, το Eyes to Kill Quattro #1, το Eyes to Kill Classico, στα φρύδια το Eye Brow Maestro και τη σκιά Eyes to Kill Stellar #1 Midnight.

Το μακιγιάζ ολοκληρώθηκε με το Lip Maestro #522 Desert.

Stay tuned για περισσότερα beauty looks από το Φεστιβάλ Βενετίας.

 

Read More

And More