Η Barbie “προσέλαβε” make up artist κι άλλαξε εντελώς!

Επτά στα δέκα κορίτσια που διαβάζουν τώρα αυτές τις γραμμές (και εγώ που τις γράφω!) έχουμε μεγαλώσει με την Barbie. Είναι η πρώτη μας φίλη, το πρώτο κορίτσι που ντύσαμε για να αναπτύξουμε στιλ, είναι εκείνη που λειτούργησε ως κυματοθραύστης στις πρώτες μας δημιουργικές ανησυχίες και μετά της κόψαμε τα μαλλιά.

Η Barbie, λοιπόν, σε περίπτωση που δεν γνώριζες έχει δικό της λογαριασμό στο instagram ο οποίος btw είναι υπερφανταστικός και πρέπει να ακολουθήσεις οπωσδήποτέ (είναι αυτός: BarbieStyle).

Υπάρχει, όμως, κι ένα beauty νέο σε σχέση με την Barbie. Και είναι το εξής: στο πλαίσιο των fashion weeks στις μητροπόλεις της μόδας η Barbie συνεργάστηκε με την top, top, top make up artist Pat McGrath και η οποία (σ.σ. Pat) δημιούργησε για την Barbie τέσσερα διαφορετικά μακιγιάζ. Και κάπως έτσι, η Barbie έγινε αγνώριστη! Δες τι εννοώ ακριβώς παρακάτω…

Και το δεύτερο beauty look…

Το τρίτο…

Barbie by Pat McGrath III, a series of beauty looks by internationally renowned makeup artist @patmcgrathreal #pfw #barbie #barbiestyle

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Barbie® (@barbiestyle) στις


Λοιπόν, ποιο beauty look σου άρεσε περισσότερο; ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Pat McGrath λάνσαρε το πρώτο της μακιγιάζ κι έγινε χαμός στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς! Δες εδώ!

Read More

And More