Η beauty editor του Into The Gloss κι εγώ λατρεύουμε το ίδιο ελληνικό προϊόν! Μαντεύεις;

Στα γραφεία των beauty editors θα βρεις πολλά καλλυντικά και ένα laptop. Γιατί πρέπει να δοκιμάζουμε και να γράφουμε (με αυτήν ακριβώς τη σειρά). Τα προϊόντα, όμως, που κλέβουν την καρδιά μας beauty editor (δεν είμαστε ρομπότ, έχουμε αδυναμίες!) θα τα βρεις στο νεσεσέρ της και αν δεν μπορείς να φτάσεις μέχρι εκεί, γιατί προφανώς και η πρόσβαση δεν είναι εύκολη, θα το διαπιστώσεις από το κείμενό της. Γιατί όταν γράφουμε για προϊόντα που αγαπάμε… λιώνουμε!

Την στιγμή, λοιπόν, που πήγαινα να πληκτρολογήσω μερικές γραμμές για τη μάσκαρα με την οποία πέρασα οοοοοοοολο μου το καλοκαίρι, έπεσα σε ένα άρθρο του Into The Gloss στο οποίο η αντίστοιχη beauty editor έγραφε τα εξής: “Κάποιες φορές αναρωτιέμαι πώς μπορεί να είναι η Ελλάδα τον χειμώνα. Είναι το νερό τόσο μπλε; Η Ελλάδα είναι τόσο συνδεδεμένη με το καλοκαίρι και τα καλοκαιρινά φρούτα και όλες αυτές τις μυρωδιές που δεν έχω ιδέα πώς μπορεί να μοιάζει τον χειμώνα! Ήμουν εκεί για περίπου μια εβδομάδα στις αρχές του καλοκαιριού και δεν έκανα τίποτα για μια ολόκληρη εβδομάδα. Δεν πήγα καν για ψώνια σε κάποιο ελληνικό φαρμακείο πράγμα που δεν είναι καθόλου εγώ! Αλλά ανάμεσα στα τεράστια μπουκάλια ελαιόλαδο και τα M&Ms στα duty-free, εντόπισα αυτή τη μάσκαρα”, γράφει η beauty editor Ali Oshinsky στο Into The Gloss. Ποια είναι αυτή η ελληνική μάσκαρα; Αν την έχεις δοκιμάσει πιθανότατα να ξέρεις ήδη την απάντηση!

@Into the Gloss

Πρόκειται για την Volcanic Minerals στην απόχρωση Emerald της Korres για την οποία συνέχισε: “Λέγεται Emerald αλλά έχει την τέλεια απόχρωση του μπλε-πράσινου της Μεσογείου. Την αγόρασα παρά το γεγονός ότι έχω βλεφαρίδες- extensions στις οποίες δεν πρέπει να βάζω μάσκαρα. Δεν είχα ιδέα αν θα την χρησιμοποιούσα, το μόνο που ήξερα είναι ότι δεν μπορούσα να την αφήσω εκεί. Έμεινε στο μπάνιο μου ανέγγιχτη αρκετό καιρό μετά την επιστροφή μου. Ύστερα, δύο εβδομάδες πριν, αποφάσισα να την φορέσω στις κάτω βλεφαρίδες μου. Το look είναι πολύ cool και soft σε σχέση με το να βάζεις χρωματιστή μάσκαρα σε όλες τις βλεφαρίδες και η απόχρωση είναι απλώς τέλεια. Διαβάζετε από την Ελλάδα μήπως; Αν ναι, πηγαίντε να την αγοράσετε αμέσως (και στείλτε μου μια ακόμη για back up)”.

Σε όλα τα παραπάνω δεν έχω να προσθέσω τίποτα. Συμφωνούμε απόλυτα! Ίσως, μόνο αυτό: πήγαινε να αγοράσεις αμέσως και την Volcanic Minerals την μαύρη. Θα την λατρέψεις!

 

Read More

And More