What? Η Urban Decay σταματά την κυκλοφορία του πιο διάσημου προϊόντος της!

Η αντανακλαστική αντίδραση κάθε beauty addict η οποία θα μάθει αυτή την είδηση είναι να τρέξει στο κοντινότερο Sephora!

Η Urban Decay, το brand που εδώ και δύο χρόνια περίπου έφτασε στην Ελλάδα, μόλις ανακοίνωσε ότι σταματά την κυκλοφορία του πιο θρυλικού προϊόντος της. Και αν είσαι επαρκώς διαβασμένη σε θέματα ομορφιάς, θα έχεις καταλάβει ήδη και ποιο είναι αυτό το προϊόν.

https://www.instagram.com/p/Bm09azwnBoJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Πρόκειται για την θρυλική παλέτα Naked η οποία αποτελείται από 12 αποχρώσεις και είναι must have ακόμη και αν δεν χρησιμοποιείς σκιές. Ο λόγος; Όλες οι αποχρώσεις του είναι πολύ πρακτικές ενώ στον κόσμο του μακιγιάζ αυτό το προϊόν είναι κάτι σαν urban legend.

H ανακοίνωση έγινε μέσω του instagram (φυσικά!) και ήταν πολύ συνοπτικά η εξής: “Σήμερα θρηνούμε την απώλεια της αγαπημένης μας παλέτας Naked. Η συγκεκριμένη είδηση είναι κάπως γλυκόπικρη καθώς μπορείτε να αποκτήσετε αυτή την παλέτα όπου πωλείται ακόμη μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων”.

Της ανακοίνωσης αυτής που αιφνιδιάσε πολύ κόσμο, ακολούηθησε το παρακάτω βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν διάσημα κορίτσια που θρηνούν την Naked ενώ κάτω από το βίντεο υπάρχουν comments όπως “πώς τολμήσατε να κάνετε κάτι τέτοιο”. Ο λόγος είναι άγνωστος αλλά προφανώς α) η κοσμετολογία κάνει άλματα στις συνθέσεις των προϊόντων και οι επόμενες παλέτες να έχουν ακόμη καλύτερη απόδοση (?) β) το brand πιθανότατα να ετοιμάζει ένα huge λανσάρισμα.

Εν τω μεταξύ, μην ξεχνάς τα καλά νέα: η παλέτα Urban Decay είναι ακόμη εδώ και από ένα πρώτο search την εντόπισα εδώ στα Sephora. Φυσικά, έκανα και add στο καλάθι μου. Run don’t walk!

 

Read More

And More