Η beauty είδηση που μας ενθουσίασε! Αρωματικό κολιέ! Θα το φορούσες;

Η beauty είδηση που μας ενθουσίασε! Αρωματικό κολιέ! Θα το φορούσες; | tlife.gr

Αυτή η είδηση με έχει ενθουσιάσει τόσο που τα δάχτυλά μου χοροπηδάνε πάνω στο πληκτρολόγιο! Και περνάω κατευθείαν στην είδηση: ο σχεδιαστής κοσμημάτων Tom Binns, κοσμήματα του οποίου φοράει συνεχώς η Michelle Obama συνεργάστηκε με την Lisa Hoffman (αν κάτι σου λέει το επίθετο, είναι γιατί πρόκειται για την σύζυγο του Dusting Hoffman) και δημιούγησαν μια σειρά κοσμημάτων που περιέχουν άρωμα! Έτσι αντί για άρωμα απλώς φοράς το κολιέ σου και μυρίζεις τέλεια όλη μέρα! Εντυπωσιακό;

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/OCTOBER/11_10/scents2.jpg

Σύμφωνα με το WWD, η Hoffman είχε επισκεφτεί τον Tom Binns έναν περίπου χρόνο πριν στο κατάστημά του στην Νέα Υόρκη για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν μαζί μια σειρά με αρωματικά κοσμήματα. Η ίδια η Hoffman αναφέρει ότι αυτό που την ιντρίγκαρε περισσότερο είναι ότι τα αρώματα τα τοποθετούμε σε πολύ συγκεκριμένα σημεία του σώματός μας όπως το λαιμό, το ντεκολτέ και στο εσωτερικό του καρπού, σημεία στα οποία κρεμάμε και κοσμήματα.

Ο Dustin Hoffam με την σύζυγό του!

Τα πέντε κολιέ περιέχουν και πέντε διαφορετικά αρώματα, κοστίζουν από 200 έως 300 δολάρια και μπορείς να τα βρεις στο κατάστημα του Tom Binns (αν είσαι πολίτης του κόσμου) ή εδώ. Τσέκαρε, όμως, το shipping γιατί δεν είναι σίγουρο ότι έρχονται Ελλάδα.

Και η ώρα του quiz παρακάτω…

READ more