Η beauty είδηση του μήνα! Ο Marc Jacobs θα κυκλοφορήσει νέο Daisy άρωμα!

Το πρώτο, πρώτο, πρώτο Daisy λανσαρίστηκε το 2007 (ούτε που μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει οκτώ χρόνια)! Και έκτοτε από το γραφείο κάθε beauty editor έχουν περάσει ένα σωρό… μαργαρίτες, συλλεκτικές και μη. Και κάθε φορά αναρωτιόσουν μα πόσο πιο ωραίο μπορεί να γίνει αυτό το μπουκάλι; Και κάθε φορά γινόταν.

Λοιπόν, για να μην σε κρατώ άλλο σε αγωνία: το νέο είναι ότι ο Marc Jacobs αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτόν τον Ιούλιο ένα ακόμη Daisy, το Daisy Dream και δεν σου λέω άλλα, αλλά να, πρέπει οπωσδήποτε να δεις το μπουκάλι του!

/

Την καμπάνια (τηλεοπτικό spot και βίντεο) θα αναλάβει για μια ακόμη φορά η κολλητή του Marc Jacobs, Sofia Coppola, η οποία μάλιστα είχε ποζάρει και για ένα από τα αρώματα του φίλου της (δες εδώ).

Κι επειδή αυτό το νέο αποτελεί τέλεια αφορμή για μια ιστορική αναδρομή στις… μαργαρίτες του Marc, παρακάτω θα δεις συγκεντρωμένα κάποια βασικά infos που πρέπει να γνωρίζεις.

1. Marc Jacobs Daisy, 2007
Είναι η χρονιά που το πρώτο κλασικό Daisy μας συστήνεται. Και το μπουκάλι του είναι τόσο μοναδικό που είναι αδύνατον να περάσεις μπροστά από το stand χωρίς να σταματήσεις για να το μυρίσεις!

2. Marc Jacobs Daisy Bloom, 2009
Οι μαργαρίτες του Marc Jacobs πρασινίζουν και μπαίνουν σε ένα μοναδικό συλλεκτικό μπουκάλι.

3. Marc Jacobs Daisy Hot Pink, 2011
Ένα ακόμη συλλεκτικό μπουκάλι αλλά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα αυτή τη φορά. το Daisy αποκτά μαύρο μπουκάλι, ροζ φύλλα και τα έσοδα από τις πωλήσεις του πηγαίνουν στο Εθνικό Ίδρυμα για τον Καρκίνο του Μαστού.

4. Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh, 2011
Η ακόμη πιο ανάλαφρη και λουλουδάτη εκδοχή του Daisy μας κέρδισε αμέσως. Και έγινε σχεδόν τόσο κλασική όσο το ίδιο το Daisy!

5. Marc Jacobs Oh Lola, 2011
Η Dakota Fanning πρωταγωνίστηκε σε μια καμπάνια που θεωρήθηκε προκλητική (χωρίς εμείς να αναγνωρίζουμε τους λόγους!) και το Oh Lola κέρδισε αμέσως τις καρδιές μας!

Αλήθεια, εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου Marc Jacobs άρωμα;

Read More

And More