Η beauty συμβουλή που πήρε η Emma Roberts από την θεία της, Julia Roberts!

Σε περίπτωση που σου έχει διαφύγει, η Emma Roberts είναι η ανιψιά της Julia Roberts και εκτός από το ταλέντο της θείας της, έχει πάρει από εκείνη και μερικές πολύ καλές συμβουλές skincare (μεταξύ άλλων). Μιλώντας στο αμερικάνικο Harper’s Bazaar, η ίδια μίλησε για εκείνη τη μία, πιο σημαντική συμβουλή που έχει πάρει από εκείνη και την οποία τηρεί ευλαβικά.

“Για μένα, η ομορφιά είναι υγεία, οπότε επικεντρώνομαι πολύ στο να διατηρώ την επιδερμίδα μου υγιή, και ειδικότερα επειδή έχω πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Είναι κάτι που μου έμαθε η θεία μου (aka Julia Roberts). Και η σωστή φροντίδα ξεκινάει πάντα με το να θυμίζω στον εαυτό μου να πλένω το πρόσωπό μου. Μου αρέσει πολύ να χρησιμοποιώ ένα προϊόν για βαθύ καθαρισμό του προσώπου, κάτι που να λιώνει στην επιδερμίδα και μου αρέσει πολύ το Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm. Στην συνέχεια βάζω ενυδατική και κρέμα ματιών. Αγαπώ την κρέμα ματιών Drunk Elephant και την σειρά περιποίησης προσώπου από την Barbara Sturm. Οτιδήποτε με υαλουρονικό οξύ με ενδιαφέρει πολύ, γιατί μου αρέσει να διατηρώ την επιδερμίδα μου ενυδατωμένη. Αγαπώ τις μάσκες επίσης και, ειδικότερα, τις απολεπιστικές. Μια από τις πιο αγαπημένες μου είναι η Clay Mask της Charlotte Tilbury.”.

Και κάπου εδώ, ας συμφωνήσουμε όλοι πόσο τυχερή είναι η Emma Roberts να έχει μεγαλώσει με μια από τις διασημότερες χολιγουντιανές stars και να μαθαίνει μυστικά ομορφιάς από πρώτο χέρι!

 

Read More

And More