Η beauty συνεργασία της σεζόν! Δες την Kate Moss και την Cara Delevingne στο My Burberry!

Από τον περασμένο Μάρτιο σου είχαμε γράψει εδώ ότι η… there is only one Kate and this is Moss και η έχω τα πιο υπέροχα φρύδια του κόσμου τούτου (aka Cara Delevingne) επρόκειτο να συνεργαστούν για τον οίκο Burberry. Και ο καιρός πέρασε, η συνεργασία έγινε, ή τέλος πάντων είχε ήδη γίνει και τώρα μόλις κυκλοφόρησαν οι επίσημες και backstage λήψεις από την ολοκαίνουρια καμπάνια για το επίσης ολοκαίνουριο άρωμα My Burberry. Α! Και ένας τρίτος παράγοντας που θα κάνει αυτό το άρωμα να ξεπουλήσει: το μαγικό χέρι του Mario Testino. Και γιατί μαγικό; Scroll down για photos και extra infos!

/

Η Kate Moss και η Cara Delevingne φοράνε τι άλλο, τις κλασικές Burberry καπαρντίνες, τα μαλλιά τους είναι messy, το μακιγιάζ τους σχεδόν ανύπαρκτο, ακριβώς όπως και το μανικιούρ. Εξάλλου, οι τάσεις τα τελευταία χρόνια βάζουν μπροστά την φυσική ομορφιά και το ανεπιτήδευτο sexiness.

Το concept της καμπάνιας είναι οι δυο τους να ψεκάζουν το άρωμα η μια στην άλλη το οποίο τελικά μετατρέπεται σε ψιχάλες βροχής και βγάζουν τις καπαρντίνες τους για να καλυφθούν. Τόσο fresh, ακριβώς όπως και το ίδιο το άρωμα My Burberry (που κάτι μου λέει πως ίσως γίνει το επόμενο signature άρωμά μου!).

/

“Αυτό που αγαπώ στο My Burberry είναι ότι έχει μια μυρωδιά… αβίαστη γι’ αυτό και μπορείς να το φορέσεις οποτεδήποτε και οπουδήποτε”, λέει η Kate Moss για το επόμενο πολλών από εμάς άρωμα. Σε ελεύθερη μετάφραση και με δικά μου λόγια να σου πω ότι είναι από αυτά τα αρώματα που γίνονται ένα με την επιδερμίδα σου, τόσο που μοιάζει να γεννήθηκες με αυτή τη μυρωδιά!

/

“Η Kate έχει τέτοιο εκτόπισμα, μια τρομερή αίσθηση του χιούμορ και τέλειο στιλ. Συναντηθήκαμε λίγες φορές πριν δουλέψουμε μαζί για το My Burberry οπότε ήξερα ότι θα περνούσαμε τέλεια μαζί και ότι οι φωτογραφίες θα έβγαιναν τέλειες! Πάντα θαύμαζα την Kate.”, είπε η Cara γι’ αυτή την συνεργασία.

Δες το film για το νέο άρωμα My Burberry

Και τώρα η ώρα του… μπουρού, μπούρου: πώς σου φαίνεται η καμπάνια; Το άρωμα; Σκέφτεσαι να γίνει το επόμενό σου άρωμα; Δεν σε πείθει ακόμη και χωρίς να το έχεις μυρίσει; Εγώ, πάντως, ανήκω σε αυτή την κατηγορία!

Read More

And More