Η Bella Hadid με choppy bangs!

Αν παρακολουθείς αυτήν εδώ τη στήλη θα έχεις βαρεθεί να διαβάζεις ξανά και ξανά για τις curtain bangs. Γιατί τα curtain bangs είναι το big thing του φετινού Χειμώνα και γιατί οι διάσημες το κάνουν η μια μετά την άλλη με τελευταία παράδειγμα την υπερ-cool Selena Gomez!

Και τώρα, στο club μπήκε και η Bella Hadid κι έτσι οι δυο τους πλέον εκτός από τον Weeknd έχουν ένα ακόμη κοινό σημείο αναφοράς: τις αφέλειες. Βεβαίως, της Bella Hadidi είναι choppy bangs, δηλαδή αφέλειες με άνισα τελειώματα (αυτό το εφέ του πήρα το ψαλίδι και τις έκανα μόνη μου!, ενώ επίσης φαίνεται να μην μιλάμε για κανονικές αφέλειες αλλά για clip in (aka κουμπωτές).

Αυτή είναι η πρόσφατη εμφάνιση της Bella Hadid με τις άνισες αφέλειές της και το ultra glam στιλ της. Και καναδυό παρατηρήσεις: ξέρουμε ότι είναι 100% κουμπωτές γιατί το ίδιο βράδυ έκανε face time (όχι μαζί μου, αλλά ανέβασε την photo!) και τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε sleek κοτσίδα. Επίσης, είναι η τρίτη ή τέταρτη φορά που πειραματίζεται με τις κουμπωτές αφέλειες και μας κάνει τελικά να πιστεύουμε ότι φλερτάρει τόσο έντονα με αυτό το hair look που ίσως τελικά το υιοθετήσει μόνιμα! Τι λες; Πώς την προτιμάς;

Και παραπάνω το facetime και αυτή η αλαβάστρινη επιδερμίδα! Θέλουμε τα tips της!

Read More

And More