Η Bella Hadid με το πιο 90’s χτένισμα που έχουμε δει ποτέ στα MTV Video Music Awards!

Υπάρχουν δύο κατηγορίες: εκείνοι που ζήσαμε τα 90’s από πρώτο χέρι και εκείνοι που τα αναβιώνουν το 2020 υιοθετώντας όλα εκείνα τα χτενίσματα με τα οποία εμείς κυκλοφορούσαμε στο προαύλιο του σχολείου.

Η Bella Hadid είναι τεράστια fan των 90’s και φροντίζει να το επιβεβαιώνει με κάθε της στιλιστική και… hair-στιλιστική επιλογή. Για παράδειγμα, είναι αυτή που έχει απογειώσει το claw clip ή, αλλιώς, το κλάμερ. Αλλά αν νόμιζες ότι έχεις δει από την Bella Hadid κάθε πιθανή 90’s επιλογή κάνεις λάθος! Η ίδια υιοθέτησε στα MTV VMA το χτένισμα που βλέπεις εδώ και είναι το ίδιο χτένισμα που επιλέγαμε στις Σαββατιάτικες εξόδους μας όσες κάναμε… εφηβεία στα 90’s!

Το credit για το χτένισμα πηγαίνει στον hair stylist Evanie Frausto ο οποίος μας έφερε στο μυαλό μνήμες από την Kirsten Dunst το 1997 στην πρεμιέρα της ταινίας Wag The Dog. Το μόνο που έλειπε από το look ήταν τα clips πεταλούδας!

Αλήθεια, εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου 90’s hair look; Και τι θα έλεγες να σου φρεσκάρουμε τη μνήμη με τα πιο hot 90’s χτενίσματα που μπορείς να υιοθετήσεις και τώρα;

 

 

Read More

And More