Η Beyonce έβγαλε τα δικά της flash tattoo! Δες εδώ πώς είναι και πού τα βρίσκεις!

Την πρώτη φορά που είχες διαβάσει για τα flash tattoo ήταν εδώ. Και σε είχαμε ενημερώσει τότε ότι επρόκειτο να έρθει… τσουνάμι flash tattoo. Και ήρθε! Γιατί ακόμη και την στιγμή που είχες αρχίσει να τα βαριέσαι τα flash tattoo έκαναν την κίνηση ματ κι εκείνη την beauty συνεργασία που σε κάνουν να θες να τα φοράς 10-10 πάνω σου.

Γιατί τα flash tattoo συνεργάστηκαν με την Beyonce και κυκλοφόρησαν μια συλλεκτική σειρά την Beyonce X Flash Tattoos! Και για να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα να τα σχέδια της Beyonce…

/

/

Τα συλλεκτικά flash tattoo σε συνεργασία με την Beyonce μπορείς να τα βρεις στο επίσημο site των flash tattoo, δηλαδή εδώ, και κοστίζουν 28 δολάρια. Στην Ελλάδα τα flash tattoo εισάγονται αποκλειστικά από την εταιρί Vivd Vida.

Last chance info: σε περίπωση που δεν χόρτασες συνδυασμό flash tattoo και Beyonce, υπάρχει κι άλλο! Με αφορμή την συνεργασία αυτή η queen B κόλλησε μερικά flash tattoo πάνω της και φωτογραφήθηκε για το CR Fashion Book.

Warning! Warning!
Μετά και από αυτό το shooting δεν υπάρχει περίπτωση να μην δε κολλήσεις ένα flash tattoo πάνω σου, έστω σε… εκείνο το σημείο που λίγοι μπορούν να δουν!

YEAP! Αυτό ακριβώς το σημείο εννοούσα…

Λοιπόν, πώς σου φαίνονται τα flash tattoos της Beyonce; Σκέφτεσαι να βάλεις flash tattoo; Απάντησε στο poll παρακάτω!

Read More

And More