Η Blake Lively μόλις αποκάλυψε πώς κάνει αυτούς τους τέλειους beachy κυματισμούς!

Η Blake Lively έχει τα τελειότερα μαλλιά! Και κάθε φορά που αποκαλύπτει ένα beauty μυστικό της εμείς απλώς κρεμόμαστε από τα χείλη της! Right; Και ευτυχώς για εμάς μίλησε στο style.com και μας αποκάλυψε κάμποσα tips & tricks που εφαρμόζει στα μαλλιά της για να έχει 1. αυτό το φανταστικό χρώμα 2. αυτούς τους υπερτέλειους, υπερζηλευτούς κυματισμούς στα μαλλιά της (και δεν είναι με ψαλίδι ή κανένα προϊόν styling ή, τέλος πάντων, όπως μπορεί να το έχεις στο μυαλό σου)!

1. Το μυστικό της Blake Lively για τέλειο χρώμα μαλλιών
“Δεν μου αρέσει καθόλου να έχω ξανθό στην ρίζα των μαλλιών μου. Δεν έχω ombre, αλλά αυτό που κάνω είναι η ρίζα μου να έχει πάντα ένα πιο φυσικό χρώμα και το ξανθό να ξεκινάει ελάχιστα πιο κάτω- ξέρεις, αυτό το χρώμα που έχουν τα μαλλιά το Φθινόπωρο όταν έχεις επιστρέψει από διακοπές. Με το trick αυτό και έχεις το τέλειο ξανθό και τα μαλλιά σου δείχνουν φυσικά!”.

2. Το μυστικό της Blake Lively για τέλειους beachy κυματισμούς
“Δεν χρησιμοποιώ εργαλεία styling όπως πιστολάκια, ψαλίδια ή πρέσες. Μου αρέσει όταν έχω την ευκαιρία τα μαλλιά μου να στεγνώνουν φυσικά με τον αέρα, και αυτό γιατί στην καθημερινότητά μου και λόγω δουλειάς χρησιμοποιώ πολύ πιστολάκι. Έτσι, νομίζω ότι τους δίνω την ευκαιρία να ξεκουράζονται και να είναι πιο υγιή”.
Όσον αφορά το πώς καταφέρνει αυτούς τους υπέροχους κυματισμούς στα μαλλιά της, μην πάει το μυαλό σου σε προϊόντα styling. Κι εδώ λειτουργεί φυσικά! “Έκανα κάτι που μπορεί να φανεί χαζό αλλά πραγματικά έπιασε! Τα μαλλιά μου είναι πάντα πιο όμορφα όταν είμαι στην Καλιφόρνια απ’ ότι στην Νέα Υόρκη, οπότε πήρα ένα τεράστιο μπουκάλι και το γέμισα με νερό από την θάλασσα, το οποίο μπορεί να είναι πραγματικά μια κακή ιδέα αλλά το έβαλα στα μαλλιά μου και όπως σας είπα έκανε δουλειά! Είναι ουσιαστικά νερό με αλάτι και κάνει τα μαλλιά μου να δείχνουν πιο άγρια και να έχουν καλύτερο κράτημα. Δεν τα ψεκάζω απαραίτητα με αυτό το νερό απλώς βάζω ελάχιστο στα χέρια μου και περνάω τα μαλλιά μου. Δεν ξέρω. Το tip που σας δίνω μπορεί να μην είναι σωστό και μπορεί να μην λειτουργεί στα δικά σας μαλλιά, αλλά σε εμένα πιάνει”.

Το δικό μας tip: Αν δεν σου αρέσουν οι πειραματισμοί κι αν θέλεις beachy κυματισμούς με… ασφάλεια, μην χάσεις αυτό το video tutorial. Έχουμε ΤΟ μυστικό!

Read More

And More