Η Blake Lively θα κουρέψει τον σύζυγό της Ryan Reynolds και δεν θέλουμε να το χάσουμε!

Μια νέα τάση που έχει φέρει η καραντίνα στη ζωή μας είναι να κουρεύει ο ένας τον άλλο. Κι ενώ αν με ρωτάς ούτε που θα τολμούσα να πιάσω το ψαλίδι για να πειράξω ούτε μισή τρίχα του αγοριού μου, υπάρχουν εκείνες (και εκείνοι) που είναι πιο τολμηρές (και τολμηροί).

Έχουμε δει μέχρι στιγμής την Pink να κουρεύεται μόνη της, την Gwen Stefani να κουρεύει το σύντροφό της, αυτό εδώ το ζευγάρι να μας δίνει το πιο συγκινητικό βίντεο και τώρα ήρθε η στιγμή που η Blake Lively θα κουρέψει τον σύζυγό της, Ryan Reynolds.

Ο τελευταίος “πήγε” καλεσμένος στο The Late Show With Stephen Colbert που γίνεται διαδικτυακά και είπε πως περνάει αυτές τις μέρες με την οικογένειά του στο σπίτι. Ο ίδιος βρίσκεται στο σπίτι με πέντε γυναίκες, αφού εκτός από την σύζυγό τους και τις κόρες του είναι εκεί και η πεθερά του ενώ είπε πως δεν του λείπει καθόλου η αντρική παρέα αφού του αρέσει να κάνει “κοριτσίστικα” πράγματα με τις κόρες του, όπως να φτιάχνει φορέματα από χαρτοπετσέτες. Όταν η κουβέντα πήγε στο grooming, είπε πως η σύζυγός του, Blake Lively πρόκειται να τον κουρέψει και πως έχει αποπειραθεί να το κάνει μια ακόμη φορά και της πήρε δυόμιση ολόκληρες ώρες!

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω…

Πάντως, με δεδομένο ότι η Blake Lively και ο Ryan Reynolds είναι ένα από τα πιο cool ζευγάρια του instagram, πιστεύουμε ότι θα έχει πολύ fun!

 

Read More

And More