Η Cara Delevigne πρωταγωνιστεί και σε δεύτερη καμπάνια του YSL!

ΑΝ είσαι beauty editor και ΑΝ έχεις instagram είσαι υποχρεωμένη να ακολουθείς την Cara Delevigne. Γιατί όπως έχουμε ξαναπεί, η Cara είναι πολύ hot τώρα. Κι επίσης, έχει κλείσει διάφορα συμβόλαια με top εταιρίες ομορφιάς για τις οποίες πρέπει να ενημερώνεσαι! Η τελευταία ήταν για την νέα μάσκαρα με το όνομα Babydoll η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο Σεπτέμβριο (κι εδώ μπορείς να δεις το τέλειο βίντεο που έχει ήδη κυκλοφορήσει).

Και φυσικά, ο οίκος γνωρίζοντας την απήχηση της Cara αυτή την περίοδο δεν θα την άφηνε με μια καμπάνια. Και κάπως έτσι, η Cara γίνεται ξανά πρόσωπο του Yves Saint Laurent. Και μας το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από την photo που ανέβασε στο instagram της το περασμένο Σουκού.

Κάτω από αυτή την photo η Cara έγραψε: “Go greeeeen! New YSL make up campaign shot by@terryrichardsonstudio #nofilter”. Και ίσως να πρόκειται για την φθινοπωρινή (αν όχι χριστουγεννιάτικη) συλλογή του οίκου όπως αποδόθηκε φωτογραφικά από τον Terry Richardson. Και να σου τονίσω ότι η photo που βλέπεις παραπάνω είναι α-ρε-του-σά-ρι-τη! Ναι! Σου αρέσει;

Read More

And More