Η Cara Delevingne μας έδειξε το πιο παράδοξο beauty gadget!

Η Cara Delevingne μας έδειξε το πιο παράδοξο beauty gadget! | tlife.gr

Η Cara Delevingne δεν είναι ένα ακόμη κορίτσι. Ή έστω, δεν είναι ένα ακόμη μοντέλο πρώτης γραμμής. Η Cara Delevingne είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα και απελευθερωμένα πλάσματα που υπάρχουν εκεί έξω και δεν μένει ποτέ μόνο στην εικόνα της.

Ένα απλό παράδειγμα: την έχουμε δει να ξυρίζει τα μαλλιά της για τις ανάγκες ενός ρόλου και τώρα να κάνει αυτό: να κυκλοφορεί με τρίχες στην μασχάλη για τον ίδιο λόγο! Αυτή τη φορά, όμως, τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα αφού η Cara Delevingne φόρεσε… περούκα στις μασχάλες της!

https://www.instagram.com/p/BwZlKaBAaLR/

Στην φωτογραφία που ανέβασε και που θα δεις παρακάτω, έγραψε: «Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα χρειαζόμουν… τρίχες στη μασχάλη μετά το laser αλλά έκανα λάθος! Σας παρουσιάζω ΠΕΡΟΥΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ! Ποιες είναι οι σκέψεις σας;»
 
Δύο πράγματα: α) αυτές οι περούκες χρησιμοποιήθηκαν για την ταινία Her Smell στην οποία υποδύεται την Crassie Cassie και β) εμείς εδώ στο TLIFE δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε παρόμοιες περούκες!
Στην ταινία Σφραγισμένα Χείλη η Kate Winslet φορούσε περούκα σε ένα άλλο σημείο του σώματός της (!) ακριβώς για τους ίδιους λόγους: για τις ανάγκες μιας ταινίας και γιατί είχε κάνει laser! Μάθε τα πάντα εδώ.

READ more