Η Celine Dion παίρνει μαντηλάκια ντεμακιγιάζ και ξεβάφεται στα μισά του νέου της βίντεο κλιπ!

Σε περίπτωση που δεν έχεις καταλάβει πόσο μεγάλο icon είναι η Celine Dion και χρειάζεσαι κάτι ακόμη για επιβεβαίωση, μπορείς απλώς να πατήσεις play στο βίντεο που ακολουθεί.

Details: η Celine Dion μόλις κυκλοφόρησε το τελευταίο της βίντεο κλιπ για το τραγούδι Imperfections και μας απέδειξε ότι είναι ικανή για το οτιδήποτε. Όπως, το να παίρνει μαντηλάκια ντεμακιγιάζ και να αφαιρεί κάθε ίχνος makeup στα μισά ενός βίντεο κλιπ.

Κι ενώ αρχικά, η Celine Dion εμφανίζεται ακριβώς όπως την ξέρουμε (aka ultra glam), από το 1.45 κι έπειτα, παίρνει ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ και αφαιρεί την τέλεια γραμμή eyeliner που έχει κάνει, τα σχεδόν glossy χείλη της κλπ. ενώ από πίσω ακούγονται οι στίχοι του τραγουδιού: “Έχω τις δικές μου ατέλειες, έχω τα δικά μου σημάδια να κρύψω. Και αυτά είναι που με κάνουν αυτή που είμαι σήμερα και δεν θα φύγουν ποτέ. Εσύ μπορείς να αγαπήσεις τις ατέλειές μου όσο εγώ αγαπάω εσένα;”.

Φαίνεται πως η Celine Dion διανύει την καλύτερη περίοδο στη ζωή της, εκείνη με την περισσότερη αυτοπεποίθηση πράγμα που το επιβεβαιώνει και το νέο της βίντεο κλιπ αλλά και συνέντευξη που είχε δώσει λίγο καιρό πριν στο Allure: “Ποτέ δεν ένιωσα πιο όμορφη όσο τώρα! Δεν θα γυρνούσα ποτέ στα 17, τα 20 ή στα 30 μου ακόμη και αν είχα την επιλογή!”.

Πάτησε play!

 

Read More

And More