Η Charlize Theron κάλυψε την άβαφη ρίζα της με… διαμάντια στα SAG Awards!

Αν έχεις άβαφη ρίζα και το να βάλεις spray για να το καμουφλάρεις σου φαίνεται τουλάχιστον βαρετό, μπορείς να εμπνευστείς από της Charlize Theron!

Το story έχεις ως εξής: η sexy Charlize εμφανίστηκε στα SAG Awards έχοντας μια σειρά από διαμάντια Tifanny & Co κατά μήκος της χωρίστρας της. Η ίδια, στην συνέντευξη που έδωσε λίγο πριν τα SAG Awards είπε ότι δεν είχε προλάβει να βάψει τη ρίζα της.

Το credit για την έμπνευση και για την εκτέλεση πηγαίνει στον προσωπικό της hair stylist, Adir Abergel, ο οποίος μιλώντας στο Refinery29 είπε: “Όταν είδα το υπέροχο Givenchy φόρεμά της το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στα 20’s και αμέσως θέλησα να δώσω στο κοντό κούρεμά της ένα νέο twist. Δεν είχαμε χρόνο να βάψουμε τη ρίζα της οπότε ήμουν κάπως έτσι: Ok, ας βάλουμε στα μαλλιά σου ένα διαμαντένιο βραχιόλι!”.

Για  να σταθεροποιήσει τα διαμάντια στα μαλλιά της, ο Abergel έκανε μια μικροσκοπική πλεξίδα κατά μήκος (όταν γίνεται κατά μήκος του τριχωτού λέγεται cornrows) και πάνω σε αυτήν σταθεροποίησε με τσιμπιδάκια. Παρακάτω μπορείς να δεις το βίντεο που ανέβασε.

https://www.instagram.com/p/B7hlLiphUPK/

 

Read More

And More