Η Charlize Theron μόλις μας απέδειξε ότι και στο bowl cut μπορείς να έχεις επιλογές!

Αν έπρεπε να επιλέξουμε το πιο hot- ανατρεπτικό κούρεμα της σεζόν, αυτό που δεν θα περιμέναμε ότι θα βρίσκαμε τόσο ξαφνικά και τόσο μαζικά μπροστά μας, αυτό θα ήταν το bowl cut. Πράγματι, η Charlize Theron που έκοψε τα μαλλιά της για τις ανάγκες της ταινίας Fast & Furious έκανε αυτό το… uber stylist κούρεμα, τάση.

Αλλά να τι συμβαίνει στην περίπτωση του bowl cut: όσο stylish είναι άλλο τόσο δεν σου αφήνει επιλογές για hair styling γιατί είναι πολύ δεσμευτικό. Λοιπόν, η Charlize Theron μόλις μας απέδειξε πως έτσι νομίζουμε!

Η ίδια εμφανίστηκε σε red carpet event έχοντας ένα εντελώς διαφορετικό χτένισμα και δείχνοντας και εντελώς διαφορετικά! Ιδού!

Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα στο πλάι με μια… wet διάθεση. Το τελικό αποτέλεσμα δεν άφηνε καθόλου την αίσθηση που αφήνει ένα bowl cut αλλά ήταν περισσότερο ροκ. Το credit δε, για το τελικό αποτέλεσμα πηγαίνει στον προσωπικό της hair stylist, Adir Abergel, ο οποίος ανέβασε στο instagram το παρακάτω βίντεο περιγράφοντας το συγκεκριμένο look ανδρόγυνο.

Αν, λοιπόν, η μοναδική σου ένσταση για το bowl cut ήταν ότι σε περιόριζε σε επιλογές, καιρός να αναθεωρήσεις!

 

Read More

And More