Η Cher λανσάρει το πρώτο της άρωμα από την δεκαετία του ’80!

Αν έπρεπε να φτιάξουμε μια γρήγορη λίστα με τα top 10 icons- τραγουδίστριες στη λίστα αυτή θα συμπεριλαμβάνονταν οπωσδήποτε η Cher η οποία σηματοδότησε μια ολόκληρη εποχή και την εφηβεία μας (ok, όχι όλων την εφηβεία!).

Και τώρα η ίδια μοιράζεται μαζί μας αυτό το νέο: η Cher λανσάρει άρωμα που θα λέγεται “Eau Couture de Cher”. Πιο συγκεκριμένα, την ανακοίνωση έκανε μέσω Twitter (έχει 3.66 εκατομμύρια followers!) ενώ δήλωσε και στο WWD ότι το φοράει κάθε μέρα ενώ η μυρωδιά του είναι spicy και oriental χάρη σε νότες όπως περγαμόντο, νερόλι, γιασεμί και βέτιβερ. Και κάτι ακόμη σημαντικό: το νέο άρωμα της Cher δεν προορίζεται για άντρες ή γυναίκες. Είναι unisex αφού, όπως είπε η ίδια, “έχουν περάσει πολλά, πολλά χρόνια και εξελιχθήκαμε πολύ από την πρώτη φορά που φορέσαμε άρωμα οπότε πιστεύω ότι αυτό το άρωμα δεν έχει φύλο. Το έκανα για τους ανθρώπους που αγαπούν τα αρώματα ή που θέλουν να μυρίζουν όμορφα, για ανθρώπους που πιστεύουν ότι το άρωμα είναι μέρος αυτού που είναι οι ίδιοι!”.

Το άρωμα πρόκειται να λανσαριστεί το φθινόπωρο ενώ FIY η Cher είχε λανσάρει ένα ακόμη άρωμα το 1987 που λεγόταν Uninhibited και όπως βλέπεις από το μπουκάλι, ήταν sooo 90’s!

 

Read More

And More