Η Chiara Ferragni έχει αυτή τη στιγμή το πιο τολμηρό μανικιούρ (και δεν εννοούμε αυτό)!

Είχα συναντήσει την Chiara Ferragni το 2016 στην Μαδρίτη όταν ανακοινώθηκε ότι είναι το πρόσωπο του Pantene Pro-V. Της είχα πάρει συνέντευξη (μπορείς να την διαβάσεις εδώ) και συνειδητοποίησα ότι η Chiara είναι ακριβώς η ίδια Chiara που βλέπεις στα social media: effortless, εξωστρεφής, αβίαστα ευγενική και άμεση. Έκτοτε έγινε η αγαπημένη μου και φυσικά κατά την διάρκεια της καραντίνας την παρακολουθούσα 24/7, πράγμα το οποίο συνεχίζεται και σήμερα που επιστρέψαμε στην κανονικότητα. Όπως και εκείνη!

Στο πλαίσιο αυτής της επιστροφής, λοιπόν, η Chiara Ferragni άρχισε να κάνει shooting, να κλείνει ραντεβού για μανικιούρ και πολλά, πολλά ακόμη. Κράτησε το τελευταίο: μετά το matchy- matchy μανικιούρ που έκανε με τον σύζυγό της με τα κινούμενα σχέδια, έκανε και ένα δεύτερο, πιο τολμηρό.

Για την παραπάνω φωτό έγραψε: “Ο σύζυγός μου αγαπά το ωραίο μανικιούρ” ενώ παρακάτω μας έδειξε και το αμέσως επόμενο mani που επέλεξε ή, καλύτερα, που επέλεξαν για εκείνη και πρόκειται για αυτό εδώ το χρυσό που επίσης είναι matchy- matchy με την αλυσίδα της τσάντας της. Πώς σου φαίνεται; Εμάς, πάντως, μας αρέσει πολύ και θα θέλαμε να έχουμε το θάρρος να το υιοθετήσουμε!

Read More

And More