Η Chiara Ferragni φαίνεται ότι ετοιμάζει δική της σειρά ομορφιάς!

Στην αρχή ήταν οι σειρές ομορφιάς που έφεραν την υπογραφή των διασημότερων stars: Rihanna, Kylie Jenner, Kim Kardashian και πάει λέγοντας. Και τώρα, έφτασε η στιγμή των influencer να κυκλοφορήσουν στην αγορά τα δικά τους προϊόντα με την Chiara Ferragni να κάνει το πρώτο της λανσάρισμα. Ή έστω να ακούγεται ότι θα κάνει το πρώτο της λανσάρισμα.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε η Blonde Salad ήταν οικοδέσποινα του Beauty Bites, του πρώτου masterclass που οργάνωσε μαζί με τον προσωπικό της makeup artist, Manuele Mameli. Σύμφωνα με το Women’s Wear Daily: “Κατά την διάρκεια του πρώτου από τα δύο events που έγιναν στο Teatro Vetra στο Μιλάνο, η Chiara Ferragni είπε ότι ίσως υπάρχουν εκπλήξεις μέσα στην χρονιά σε ότι έχει να κάνει με τα λανσαρίσματα ομορφιάς!”.

Η ίδια δεν μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες με τους 1000 παρευρισκόμενους αλλά το event έγινε με χορηγία των Sephora, των αρωμάτων Viktor & Rolf και της Lancome πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί είτε να ετοιμάζονται α) για limited edition συνεργασίες είτε β) για μια ολοκληρωμένη σειρά μακιγιάζ ακριβώς όπως έγινε και με την Rihanna και τα Fenty Beauty τα οποία λανσαρίστηκαν αποκλειστικά στα Sephora το 2017.

https://www.instagram.com/p/BtrK3rNhPiX/

Η ερώτηση είναι: εσύ τι προϊόντα θα ήθελες να δεις να λανσάρει η Chiara Ferragni; Εδώ μπορείς να πάρεις μια ιδέα από όλα εκείνα τα οποία χρησιμοποιεί η ίδια, όπως μας έχει πει σε συνέντευξή της στο TLIFE (yeap! Έχουμε ταξιδέψει για να την συναντήσουμε)!

 

Read More

And More