Site icon TLIFE

Η Chrissy Teigen μοιράστηκε μαζί μας όλο το skincare routine της!

LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - JANUARY 26: 62nd Annual GRAMMY Awards held at Staples Center on January 26, 2020 in Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency) Pictured: Chrissy Teigen,Ariana Grande Ref: SPL5143336 260120 NON-EXCLUSIVE Picture by: Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News / SplashNews.com Splash News and Pictures USA: +1 310-525-5808 London: +44 (0)20 8126 1009 Berlin: +49 175 3764 166 photodesk@splashnews.com World Rights

Όπως σου έχουμε ξαναπεί, αγαπάμε το skincare και μας αρέσει να μαθαίνουμε τα beauty μυστικά των διασήμων, τις κρέμες και τα προϊόντα που έχουν στο πρώτο ράφι του μπάνιου τους και που χρησιμοποιούν εντατικά στο πρόσωπό τους. Ειδικά, όταν αυτές οι διάσημες ανήκουν στην πολύ-ωραίες-γυναίκες κατηγορία.

Η Chrissy Teigen είναι μια από αυτές τις γυναίκες η οποία μόλις μοιράστηκε μαζί μας μέσω instagram όλα όσα εφαρμόζει στο skincare της. Παρακάτω το σχετικό post…

Η Chrissy Teigen, λοιπόν, ανέβασε ένα μικρό βίντεο στο οποίο φοράει πορτοκαλί σκιά και έγραψε: “Για όλους εσάς που μου ζητάτε να σας δώσω το skincare routine μου, θα παραδεχτώ ότι είμαι πολύ περήφανη για την επιδερμίδα μου τελευταία! Χρησιμοποιώ λίγο πολύ ότι είναι πιο κοντά μου, και όσα η  αισθητικός μου, Shani Darden, με αναγκάζει να χρησιμοποιήσω. Χρησιμοποιώ, λοιπόν, το καθαριστικό προσώπου και τη λοσιόν Is Clinical, την κρέμα Control Corrective SPF30, την κρέμα creme de la mer της La Mer αλλά και τον αντίστοιχο ορό (ξέρω πως είναι ακριβά, πρέπει να είμαι ειλικρινής) και ειδικά stripes για τη μύτη και το πηγούνι από Bioreus. Όλα αυτά σε συνδυασμό με όσα μου λέει να κάνω στο ιατρείο του ο Dr. Jason Diamond και ο Dr. Simon Ourian και ιδού. Μια πολύ απλή (καθόλου!) ρουτίνα! Αλλά πραγματικά, το καθαριστικό και η λοσιόν από Is Clinical είναι εκείνα τα οποία χρησιμοποιώ εντατικά και έχω δει πολύ μεγάλη διαφορά στην επιδερμίδα μου. Θα τα βρεις online. (Ξέχασα ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα, τα απολεπιστικά pads με AHA και BHA του Dr Dennis Gross. Είναι τόσο καλά για την περιοχή γύρω από τη μύτη και το πηγούνι. Θα δεις τεράστια διαφορά!!)”.

Δύο- τρία πράγματα που αξίζει, λοιπόν, να σημειωθούν από την ρουτίνα της Chrissy Teigen: έχει τρεις διαφορετικούς ανθρώπους στους οποίους εμπιστεύεται την επιδερμίδα της, αγαπά το skin layering, και όπως πολλές ακόμη διάσημες ορκίζεται στην κρέμα- θρύλο creme de la mer!

Αλήθεια, έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο από τα προϊόντα που έχει η ίδια στη ρουτίνα της;

 

© 2024 tlife.gr