Η Chrissy Teigen ορκίζεται σε αυτή τη μάσκα προσώπου! Πού θα τη βρεις στην Ελλάδα

Ένα από τα πράγματα που μας αρέσει να χαζεύουμε στα social media είναι τις διάσημες και το beauty routine τους ή όταν αυτές οι ίδιες διάσημες μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά ομορφιάς τους. Ειδικότερα, όταν αυτά τα μυστικά δεν είναι αποτέλεσμα συνεργασίας επί πληρωμή.

Η Chrissy Teigen, λοιπόν, ανέβασε μια φωτογραφία και ένα story στο instagram για να μιλήσει για την μάσκα που λατρεύει περισσότερο στον κόσμο. Εχμ, λατρεύει περισσότερο στον κόσμο εκείνη αλλά και όποια είναι διαβασμένη καλά σε θέματα ομορφιάς!

“Δεν είναι διαφήμιση! Είμαι εθισμένη σε κάθε GlamGlow μάσκα. Τις λατρεύω όλες!”, είπε σε ένα βίντεο που ανέβασε στο instagram της ενώ έγραψε από κάτω “Glamglow I love u!”.

Η μάσκα που χρησιμοποίησε σε αυτό το post ήταν η Gravitymud Firming Treatment από την Glamglow, μια μάσκα που είναι ιδανική για σύσφιξη των πόρων γι’ αυτό θα δεις και την Chrissy Teigen να την φοράει στην ζώνη “Τ”, εκεί που εκκρίνεται περισσότερη λιπαρότητα, αλλά φυσικά μπορείς να την απλώσεις και σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.

Η μάσκα κοστίζει €20.95 ή €69.95/100ml και θα την βρεις στα Sephora.

Αλήθεια, εσένα ποια είναι η αγαπημένη σου μάσκα;

 

Read More

And More