Η Cindy Crawford ανέβασε selfie χωρίς μακιγιάζ και η χαρακτηριστική ελιά της δεν είναι τόσο έντονη!

Μια άλλη μέρα, μια άλλη #nomakeup #selfie για την Cindy Crawford! Το top model με το οποίο ταυτιστήκαμε όλες μας στα 90’s (ok, όσες ήμασταν έφηβες στα 90’s) ανέβασε μια ακόμη φωτογραφία στην οποία φαίνεται να μην έχει ίχνος μακιγιάζ και έγραψε ότι βρίσκεται σε ανάρρωση προφανώς μετά τα ξενύχτια που έκανε τις προηγούμενες μέρες στο Halloween.

Στην παραπάνω φωτό η Cindy Crawford έχει τέλεια επιδερμίδα και καλοσχηματισμένα φρύδια. Ωστόσο, με μια δεύτερη ματιά αυτό που διαπιστώνεις είναι ότι η χαρακτηριστική ελιά της, στην οποία στήριξε όλη της την καριέρα ή, έστω, ένα μεγάλο μέρος αυτής δεν είναι τόσο εμφανής.

Λίγο καιρό πριν η ίδια ανέβασε μια ακόμη selfie χωρίς μακιγιάζ που δείχνει πώς είναι μετά το γυμναστήριο. Σε αυτή την περίπτωση, η ελιά της είναι εμφανής αλλά και πάλι όχι τόσο έντονη.

View this post on Instagram

Early bird hits the gym.

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Αντίθετα, σε μια άλλη φωτό που είναι μακιγιαρισμένη, η signature ελιά της φαίνεται πολύ καλύτερα. Η μοναδική εξήγηση που υπάρχει γι’αυτό είναι πως το αγαπημένο μας top model των 90’s τονίζει την ελιά της με ένα καφέ μολύβι. Ακριβώς όπως έκανε η Carrie Bradsaw όταν έβγαζε σπυράκι: έπαιρνε καφέ μολύβι και το μεταμόρφωνε σε ελιά!

View this post on Instagram

Friday night highlights.

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Αλήθεια, έχεις δοκιμάσει ποτέ αυτό το tip;

 

Read More

And More