Η Clinique στα χνάρια του Clarisonic!

Από τον Γενάρη μέχρι σήμερα έχουν περάσει οκτώ μήνες πολύ γρήγορα (ok, ok! Αυτή η διαπίστωση δεν αφορά το beauty!). Αλλά μέσα σε αυτούς τους μήνες είχαμε κάποια πολύ σημαντικά λανσαρίσματα στον κόσμο της ομορφιάς. Ένα από αυτά τα πολύ, πολύ σημαντικά για ΄μένα ήταν ότι έφτασε στην Ελλάδα το Clarisonic, εκείνη η συσκευή καθαρισμού που κάνει θαύματα και που χρησιμοποιούν όλες οι stars του Hollywood (δες εδώ λεπτομέρειες) και που η φίλη μου η Χ. δεν πάει πουθενά χωρίς αυτή (διάβασε εδώ το… βγαλμένο από την ζωή θέμα τι έχουν στο νεσεσέρ τους οι beauty editors!).

Συμπέρασμα: οι συσκευές καθαρισμού προσώπου αρχίζουν να γίνονται πολύ μεγάλο θέμα και πολύ σύντομα καμιά μας δεν θα μπορεί να ζήσει χωρίς αυτές.

Μάλιστα, το συμπέρασμα αυτό επιβεβαιώνεται και από την πρόσφατη είδηση ότι η Clinique λανσάρει μια τέτοια συσκευή καθαρισμού. Πρόκειται για το Sonic System Purifying Cleansing Brush που σκοπό έχει να φέρει την επανάσταση στον τρόπο που οι γυναίκες περιποιούνται την επιδερμίδα τους, ακριβώς όπως είχε γίνει 40 χρόνια πριν με το λανσάρισμα του θρυλικού 3 Step.

Η συσκευή την οποία μπορείς να δεις παραπάνω, έχει δύο μέρη: το πράσινο σημείο είναι για τους φραγμένους πόρους και την ζώνη Τ (μέτωπο- μύτη- πηγούνι) ενώ το υπόλοιπο είναι πιο μαλακό για όλο το πρόσωπο. Η συγκεκριμένη συσκευή κοστίζει 79 δολάρια, δηλαδή περίπου 60 ευρώ και προς το παρόν διατίθεται online στο johnlewis.com.

Αλήθεια, εσύ χρησιμοποιείς κάποια συσκευή καθαρισμού για το πρόσωπό σου; Έχεις δει διαφορά; Σκέφτεσαι να επενδύσεις σε κάποια μετά από αυτό το beauty νέο;

Read More

And More